Winkel verliest topper op Rupel Boom

Felix Reuse scoorde voor Winkel. © (Foto VDB)

Net nu leider Petegem bekendmaakte dat het verzaakte aan een licentie voor eerste klasse amateurs, trok Winkel in de topper op Rupel Boom aan het kortste eind (2-1).

Beide ploegen keken aanvankelijk de kat uit de boom, waren niet geneigd om risico’s te nemen. Aan de rust stond er dan ook een logische 0-0 stand op het bord. Niet voor lang meer. Meteen na de hervatting opende thuisspeler Hens met een schitterende pegel de score. Doelman Sven Dhoest had de bal nauwelijks zien aankomen. Winkel moest even slikken, herstelde zich vlug van die opdoffer.

Tot Aaron Vanfleteren halfweg de tweede periode een tweede gele kaart pakte. Maar ook die tegenvaller kwamen de bezoekers te boven. Tien minuten voor inrukken scoorde Felix Reuse de gelijkmaker. “Met een punt kunnen we niet ontevreden zijn”, dachten ze bij Winkel. Maar vier minuten later werd een verdedigend foutje afgestraft, moesten de bezoekers met lege handen afdruipen.

Speelden:Dhoest , Reuse, Vanaudenaerde, Velghe, Verhooghe, Voskanian, Tamsin, Vanfleteren, Vandendriessche, Lutun, Abu (75′ Khiter).

Doelpunten: 49′ Hens 1-0, 80′ Reuse 1-1, 84′ Mertens 2-1.