Winkel verliest op Patro Eisden Maasmechelen

© VDB

Na de zware en pijnlijke 1-5 nederlaag vorige speeldag aan huis tegen Rupel-Boom, was het afwachten hoe Winkel zou reageren op het veld van Patro Eisden Maasmechelen.

De jongens van trainer Danny Lavens moesten het doen zonder de gekwetste Velghe die vervangen werd door Obin. De bezoekers waren aanvankelijk niet de mindere van de Limburgers. Tot halfweg de eerste helft de thuisploeg genoeg had aan drie dolle minuten om twee keer te scoren. Winkel moest even naar adem happen, kon voor de rust niet meer reageren.

Na de hervatting kwamen de rood-zwarten beter uit de kleedkamer en stelden ze via Munoz en Lutin de thuisdoelman op de proef. Halfweg de tweede periode scoorde kapitein Reuse de aansluitingstreffer. Winkel was gelanceerd. De bezoekers staken een tandje bij, maar scoren werd hen niet meer gegund. Met deze nieuwe nederlaag sluit Winkel het jaar af Het is momenteel op zoek naar versterking om na de winterstop zijn inhaalbeweging in te zetten.