Winkel verliest op het veld van RC Gent

Winkel Sport moest op RC Gent met nipte 2-1 cijfers het hoofd buigen.

De Oost-Vlamingen startten meteen in vijfde versnelling. De wedstrijd was nog geen kwartier ver of de bezoekers keken tegen een 2-0 achterstand aan. De jongens van Danny Lavens moesten even slikken, kregen net voor het halfuur opnieuw hoop toen Lutun de aansluitingstreffer scoorde.

Vooral in de tweede helft drukte Winkel de thuisploeg voortdurend op eigen helft terug. De gelijkmaker hing meerdere keren in de lucht, maar het werd telkens net niet. In de slotfase werd alles en iedereen in de aanval, maar de verwachte en verdiende gelijkmaker kwam er niet.

Een ferme opdoffer voor Winkel dat te laks aan de match begon, het zich daarmee moeilijk maakte. Komend weekend, met de komst van buur Harelbeke, moet Winkel zich dringend herpakken, wil het geen voeling verliezen met de koplopers.

DOELPUNTEN: 9′ Elewaut 1-0, 12′ Bael 2-0, 27′ Lutun 2-1.

WINKEL: Dhoest, Dujardin, Reuse (84′ Youla), Velghe, Verhooghe, Vanhaeren (83′ M. Oumedjeber), Deschilder (88′ Obin), Lambo (61′ Bougrissi), S. Oumedjeber, Lutun, Munoz.