Winkel Sport versterkt zich nog met twee jonge talenten: Nuyts (ASV Geel) en De Jonghe (AFC Tubeke)

Lars De Jonghe vervoegt Stefan Roef en Julien Van Volcem in het keeperstrio van Winkel Sport.
Wouter Vander Stricht

Winkel Sport, dat donderdag de trainingen hervat, heeft nog twee jonge talenten aangetrokken. Verdediger Nathan Nuyts was ooit nog kapitein van de beloften van Club Brugge en speelde vorig seizoen bij ASV Geel. Doelman Lars De Jonghe komt over van AFC Tubeke.

De 20-jarige Lars De Jonghe verlaat AFC Tubeke en kiest voor Winkel Sport. De boomlange De Jonghe (1m96) genoot zijn volledige opleiding bij Tubeke waar hij doordrong tot de A-kern. Nu kiest De Jonghe voor een nieuwe uitdaging en gaat hij dus aan de slag bij de nieuwbakken eerste amateurclub. Toeval is dat Tubeke, dat uit eerste klasse B donderde, nu in dezelfde reeks als Winkel Sport uitkomt. En Winkel trekt op de eerste speeldag naar… AFC Tubeke. Een leukigheidje van de kalendermaker. Meteen een weerzien met zijn ex-maats voor De Jonghe.

Na een jaartje in Geel keert Nathan Nuyts terug op West-Vlaamse velden, meer bepaald bij Winkel Sport.
Na een jaartje in Geel keert Nathan Nuyts terug op West-Vlaamse velden, meer bepaald bij Winkel Sport.© www.asvgeel.be

Bij ASV Geel, vorig jaar actief in de eerste amateurklasse, pikte Winkel Sport de 21-jarige Nathan Nuyts op. De Oost-Vlaming speelde in de jeugd bij SV Zulte Waregem en Club Brugge, waar hij nog kapitein was bij de beloften. Hij was er onder meer nog ploegmakker van Thibault Vlietinck en Loïs Openda, die nu vast deel uitmaken van de Brugse A-kern. De verdediger was ook nog bij de nationale selecties actief. Vorig jaar verdedigde hij de kleuren van ASV Geel, maar kon de degradatie uit eerste amateurklasse niet verhinderen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.