Heel wat bedrijvigheid rond het nieuwe kunstgrasveld van Winkel Sport. De eerste training ging van start met vijf nieuwkomers: Stefan Roef, Jorgo Waeghe, Théo Olszewski hadden al langer hun handtekening gezet. Nathan Nuyts en Lars De Jonghe deden dat deze week.

Kürsad Sürmeli voetbalt straks voor Winkel Sport., GF
Kürsad Sürmeli voetbalt straks voor Winkel Sport. © GF

De twee Nederlandse aanwinsten pikten wat later in. Omid Popalzay had zijn lot al anderhalve maand geleden aan Winkel Sport verbonden en nu komt ook Kürsad Sürmeli naar Winkel. Sürmeli is een Nederlander met Turkse roots. Hij heeft nog samengespeeld met Omid Popalzay bij Achilles in de Nederlandse competitie. Hij had ook een rist Nederlandse ploeg waarvan NEC de bekendste is. Zijn geboortestad is dan ook Nijmegen. Het meest recent voetbalde hij bij Giresunspor in Turkije, maar daar kwam men de contractuele verplichtingen niet na. De polyvalente middenvelder zette donderdagavond zijn handtekening en versterkt dus Winkel. Daar is men nog op zoek naar een extra spits om de kern volledig te maken.

Op de eerste training ontbreken enkel Mathias Velghe en Jeremy Obin die nog met vakantie zijn.

De eerste drie oefenwedstrijden van Winkel Sport zijn alledrie thuis: tegen KFC Poperinge (woensdag 17 juli, 19.15 uur), KSK Oostnieuwkerke (zaterdag 20 juli, 16 uur) en FC Gullegem (woensdag 24 juli, 19 uur).

Heel wat bedrijvigheid rond het nieuwe kunstgrasveld van Winkel Sport. De eerste training ging van start met vijf nieuwkomers: Stefan Roef, Jorgo Waeghe, Théo Olszewski hadden al langer hun handtekening gezet. Nathan Nuyts en Lars De Jonghe deden dat deze week. De twee Nederlandse aanwinsten pikten wat later in. Omid Popalzay had zijn lot al anderhalve maand geleden aan Winkel Sport verbonden en nu komt ook Kürsad Sürmeli naar Winkel. Sürmeli is een Nederlander met Turkse roots. Hij heeft nog samengespeeld met Omid Popalzay bij Achilles in de Nederlandse competitie. Hij had ook een rist Nederlandse ploeg waarvan NEC de bekendste is. Zijn geboortestad is dan ook Nijmegen. Het meest recent voetbalde hij bij Giresunspor in Turkije, maar daar kwam men de contractuele verplichtingen niet na. De polyvalente middenvelder zette donderdagavond zijn handtekening en versterkt dus Winkel. Daar is men nog op zoek naar een extra spits om de kern volledig te maken.Op de eerste training ontbreken enkel Mathias Velghe en Jeremy Obin die nog met vakantie zijn. De eerste drie oefenwedstrijden van Winkel Sport zijn alledrie thuis: tegen KFC Poperinge (woensdag 17 juli, 19.15 uur), KSK Oostnieuwkerke (zaterdag 20 juli, 16 uur) en FC Gullegem (woensdag 24 juli, 19 uur).