De licenties werden woensdag toegekend en dat zorgt weer voor heel wat gekrakeel. Ook bij Winkel Sport keek men vreemd op toen ze de licentie voor eerste amateur niet haalden. "Er is een administratieve fout geslopen in ons dossier. Iets wat we uiteraard kunnen rechtzetten. Dat zal de club ook doen, we stappen vervolgens naar het BAS en daar krijgen we dan wel onze licentie."

Het is allemaal wat vreemd natuurlijk. Winkel Sport speelt volgend seizoen immers in tweede amateurklasse. De promovendus eindigde laatste in de niet afgewerkte competitie in eerste amateur en kreeg dus een retourticket. "Onze licentie voor eerste amateur hadden we natuurlijk niet nodig om in tweede aan te treden. Maar door die voor eerste nu niet te halen, zouden we volgend seizoen in tweede amateur met drie punten aftrek moeten starten. Wat bizar natuurlijk, want hadden we die voor eerste niet aangevraagd, dan was dat niet gebeurd."

Van de andere kant legt Winkel Sport zich ook nog niet voor de volle honderd procent neer bij degradatie. "We moeten wat afwachten wat er allemaal boven ons gebeurt, maar misschien kunnen we toch in eerste amateur blijven als er heel wat ploegen verplicht zijn om te zakken. We trekken dus naar het BAS om drie redenen. Ten eerste vinden willen we met geen achterstand aan de competitie in tweede amateur beginnen, ten tweede past het ook niet bij het imago van een correcte club als Winkel om met een puntenaftrek geassocieerd te worden en ten derde koesteren we nog de hoop om alsnog in eerste amateur te kunnen aantreden."

De licenties werden woensdag toegekend en dat zorgt weer voor heel wat gekrakeel. Ook bij Winkel Sport keek men vreemd op toen ze de licentie voor eerste amateur niet haalden. "Er is een administratieve fout geslopen in ons dossier. Iets wat we uiteraard kunnen rechtzetten. Dat zal de club ook doen, we stappen vervolgens naar het BAS en daar krijgen we dan wel onze licentie."Het is allemaal wat vreemd natuurlijk. Winkel Sport speelt volgend seizoen immers in tweede amateurklasse. De promovendus eindigde laatste in de niet afgewerkte competitie in eerste amateur en kreeg dus een retourticket. "Onze licentie voor eerste amateur hadden we natuurlijk niet nodig om in tweede aan te treden. Maar door die voor eerste nu niet te halen, zouden we volgend seizoen in tweede amateur met drie punten aftrek moeten starten. Wat bizar natuurlijk, want hadden we die voor eerste niet aangevraagd, dan was dat niet gebeurd."Van de andere kant legt Winkel Sport zich ook nog niet voor de volle honderd procent neer bij degradatie. "We moeten wat afwachten wat er allemaal boven ons gebeurt, maar misschien kunnen we toch in eerste amateur blijven als er heel wat ploegen verplicht zijn om te zakken. We trekken dus naar het BAS om drie redenen. Ten eerste vinden willen we met geen achterstand aan de competitie in tweede amateur beginnen, ten tweede past het ook niet bij het imago van een correcte club als Winkel om met een puntenaftrek geassocieerd te worden en ten derde koesteren we nog de hoop om alsnog in eerste amateur te kunnen aantreden."