Winkel Sport stelt nieuw trainersduo voor en dat zijn geen onbekenden voor elkaar

Na het afscheid van Danny Lavens op het eind van dit seizoen, krijgt Jeffry Verhoeven (de huidige T2 bij Winkel Sport) de kans om door te schuiven naar het hoofdtrainersschap. Als nieuwe T2 krijgt hij Dieter Scheirlinck aan zijn zijde. Dat betekent dat het trainersduo dat aan het seizoen bij KSK Oostnieuwkerke begon, nu herenigd zal zijn bij Winkel Sport.

Dieter Scheirlinck (tweede van links) en Jeffry Verhoeven (rechts van Scheirlinck) vierden vorig jaar met SK Oostnieuwkerke de promotie naar derde amateurklasse. © VDB

Winkel Sport heeft met Patrick Rotsaert een nieuw sportief manager en die laat er geen gras over groeien. Het stond al wat in de sterren geschreven dat Jeffry Verhoeven de taken van Danny Lavens zou overnemen.

Dieter Scheirlinck (links) en Jeffry Verhoeven gaan opnieuw samenwerken.
Dieter Scheirlinck (links) en Jeffry Verhoeven gaan opnieuw samenwerken.© GF

Verhoeven was met Nieuwjaar naar Winkel gekomen om de wegens werkomstandigheden vertrokken Joe Verkest te vervangen. Hij verliet daarvoor SK Oostnieuwkerke (derde amateurklasse).

Daar nam zijn T2 Dieter Scheirlinck tot het einde van het seizoen over, maar liet daar ook weten te stoppen halfweg 2020. Nu is ook zijn bestemming bekend, want Scheirlinck gaat aan de slag van assistent van Verhoeven. Het duo is dus herenigd.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.