Winkel Sport pakt de drie punten

Voor de wedstrijd op Londerzeel kon trainer Danny Lavens andermaal geen beroep doen op doelman Dimitri Verhulst, Felix Reuse en Daan Van Gijseghem. Günther Vanaudenaerde, voor de wedstrijd onzeker, geraakte wel fit.

Na een lange studieronde opende kapitein Sucaet op het halfuur de score. De thuisploeg was daarna even van slag, werd op zijn eigen helft teruggedrongen. Na vijf minuten in de tweede helft werd het via Frutos 0-2. De zege leek binnen.

Maar op het uur scoorde Londerzeel de aansluitingstreffer, kwam de thuisploeg weer in de match. Londerzeel ging opnieuw in zijn kansen geloven, zette Winkel onder druk. Maar de ervaren bezoekende defensie gaf geen krimp, hield de enthousiaste thuisploeg op afstand.

Met deze overwinning blijft Winkel zich in de kop van de rangschikking nestelen. Komende zondag is er de topper tegen leider La Louviere.

Doelpunten: 32′ Sucaet 0-1, 51′ Frutos 0-2, 60′ Stocklet 1-2.