Winkel Sport niet zonder moeite langs Olsa Brakel

Aaron Vanfleteren bracht Winkel weer langszij. © VDB

Winkel nam niet zonder moeite de maat van een moeilijk te bekampen Brakel, uiteindelijk werd het toch 3-1.

In de eerste helft ging het bij de thuisploeg met horten en stoten. Tien minuten voor de rust moest Winkel in de achtervolging. Wellicht had trainer Danny Lavens zijn jongens tijdens de rust de les gelezen, want na de pauze kwam de thuisploeg beter voor de dag. Bij de eerste aanval scoorde Vanfleteren de gelijkmaker. Winkel was nu gelanceerd. 20 minuten later bracht Reuse zijn ploeg op voorsprong. Brakel gaf zich nog niet gewonnen. De Oost-Vlamingen gooiden enkele grote jongens in de strijd. Met lange en hoge ballen poogden ze alsnog een punt mee te grabbelen. Uiteindelijk was het Lutun die in de slotminuut de eindstand vast legde.