Winkel Sport niet helemaal tevreden met gelijkspel

Benjamin Lutun scoorde de gelijkmaker in Aalst. © Bart

Winkel speelde 1-1 gelijk op het veld van Eendracht Aalst. Geen slecht resultaat, maar de rood-zwarten hielden er geen fantastisch gevoel aan over.

Deze week was Winkel nog bedrijvig op de transfermarkt. Om zijn aanvalslinie te versterken, haalden de rood-zwarten Mathias Schamp binnen die bij tweedeklasser Deinze op een zijspoor zat. David Cardon die bij Winkel weinig aan spelen toekwam, verhuisde naar Doornik.

In de eerste helft gaven beide ploegen elkaar geen duimbreed toe. Winkel was wel het meest dreigend, maar het was Aalst dat op slag van rust, via een onterechte vrijschop, de score opende. Na de pauze zetten de bezoekers de Ajuinen met de rug tegen de muur. Ondanks meerdere kansen kreeg Winkel aanvankelijk de nul niet van het bord. Tot Benjamin Lutun, die in een uitstekende conditie steekt, met een enig mooi vluchtschot de stand in evenwicht bracht. Diezelfde Lutun werd nog eens van de sokken gelopen, zonder dat de scheidsrechter ingreep. Net voor affluiten, opnieuw via Lutun, kwam de winning goal op de Aalsterse paal terecht.

Eendracht Aalst – Winkel Sport 1-1

Doelpunten: 45′ D haye 1-0, 75′ Lutun 1-1.