Winkel Sport moet zich met gelijkspel tevreden stelllen

Winkel Sport – SV Bornem eindigde op 2-2.

Met een geschorste trainer Danny Lavens achter de balustrade, begon Winkel op een slecht bespeelbaar veld slordig aan de wedstrijd. Bornem, dat nog best punten kon gebruiken, dreigde in de aanvangsfase met vrij- en hoekschoppen. Pas op de 20ste minuut zette Winkel via een omhaal van Haghedooren, na een inworp van Lutun, de bezoekende doelman aan het werk. Winkel kende daarna zijn betere periode met drie kansen voor Yde, telkens op voorzet van Lutun. Bij de eerste poging stuitte Yde op de bezoekende goalie, de twee andere pogingen gingen naast. Vijf minuten voor de rust ging de bezoekende aanhang aan het juichen, maar het schot van Martin, de beste man bij Bornem, ging in het zijnet.

De bezoekers kwamen na de rust beter uit de kleedkamer met een schot van opnieuw Martin dat naast ging. Het was slechts uitstel. Bij Winkel werd niet goed verdedigd op de voorzet van Martin en Weuts tikte binnen. Winkel reageerde met een vrijschop van Bostoen. In de rebound werd het schot van Stragier afgeblokt. Even voor het ingaan van het laatste kwartier kopte Lutun de hoekschop van Bostoen binnen. Lang kon de thuisploeg niet genieten. Vijf minuten later, na een kopbalvoorzet van Martin, tikte De Paepe van dichtbij binnen. Vier minuten voor affluiten, na een duwfout op Yde, knalde Lutun van op de strafschopstip de gelijkmaker binnen.

Doelpunten: 55′ Weuts 0-1, 71′ Lutun 1-1, 76′ De Paepe 1-2, 86′ Lutun (strafschop) 2-2.