Winkel Sport klopt KVK Westhoek met het kleinste verschil

© VDB
Redactie KW

De wedstrijd van Winkel Sport tegen KVK Westhoek eindigde zondagmiddag op 1-0.

De streekderby werd met de kleinste cijfers gewonnen door Winkel. Westhoek begon uitstekend aan de wedstrijd, eiste balbezit en veldoverwicht af. Na een actie van Hillewaere kwam Jansen Da Silva een zucht tekort om de bezoekers op voorsprong te tikken. Vanaf het tweede kwartier kwam Winkel beter in de match en zorgde het voor het meeste gevaar. Doelman Dumesnil moest om de haverklap de handen uit de mouwen steken om De Mets, en twee keer Vanfleteren van de openingsgoal te houden. Kort voor de rust was het Vanaudenaerde die de Ieperse goalie tot een save noopte.

Meteen na de rust moest Dumesnil plat op een poging van Vandendriessche. Iets voorbij het uur mochten die van Winkel juichen: Lutun zette voor, Bostoen schoot met een plaatsbal mooi binnen. Meteen daarop kreeg bezoeker Feys rood na een elleboogstoot aan Voskanian. Ondanks hun numerieke minderheid kwam Westhoek via Jansen Da Silva en Robaeys nog dreigend opzetten. Winkel hield de gelederen gesloten en pakte zijn derde zege op rij.

(Fonzie/foto BVB)

WINKEL SPORT-KVK WESTHOEK: 1-0

WINKEL: Dhoest, Gillis, Reuse, Vanaudenaerde, Verhooghe, Voskanian, Bostoen, Vandendriessche (77′ Sucaet), Vanfleteren (86′ Velghe), Lutun, Demets (79′ Mahau).

WESTHOEK: Dumesnil, Euvrard, Dewilde, Feys, Bailleul, Robaeys, Rico (75′ Decorte), Callens, Dutoit (81′ Verstraete), Hillewaere, Jansen Da Silva

DOELPUNTEN: 64′ Bostoen 1-0.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.