Winkel Sport huurt Robbe Bakelandt (17) voor één seizoen van KSV Roeselare

Robbe Bakelandt maakte dit seizoen al speelminuten bij KSV Roeselare, zo zie je hem hier tegen KVC Westerlo. © belga
Wouter Vander Stricht

KSV Roeselare haalt niet enkel een hoop (Braziliaanse) spelers binnen, het laat ook heel wat eigen jeugdproducten gaan. Ook Robbe Bakelandt hoort tot dat rijtje. Hij hoopt bij Winkel Sport in de eerste amateurklasse de nodige ervaring op te doen.

De middenvelder, die twee weken geleden nog een contract ondertekende tot 2023 maakt het seizoen rond bij de ploeg de vorig seizoen kampioen speelde in tweede amateur en nu AFC Tubeke, vorig seizoen nog reeksgenoot van KSV Roeselare, op een scoreloos gelijkspel hield in de openingsmatch in eerste amateurklasse.

Robbe Bakelandt maakte begin dit seizoen zijn debuut voor Esvee en verzamelde twee basisplaatsen. Met deze uitleenbeurt wil KSV Roeselare Bakelandt de kans geven om zoveel mogelijk ervaring op te doen en zo een volgende stap te kunnen zetten in zijn ontwikkeling als voetballer.

Bij Winkel Sport zijn ze blij met de versterking, al zocht men ook nog een diepe spits. Eerder trok Arthur Devos al naar Mandel United (tweede amateurklasse). Devos is trouwens als Hoogledenaar een dorpsgenoot van Bakelandt. Izegemnaar Emile Samyn zal dan Robbe Bakelandt tegen het lijf lopen als hij met Lierse Kempenzonen op zaterdag 26 oktober Winkel Sport ontvangt.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.