Winkel Sport heeft voorbereiding voor seizoen 2021-2022 al klaar

Winkel Sport start de trainingen op maandag 12 juli.©VDB / Bart Vandenbroucke VDB
Winkel Sport start de trainingen op maandag 12 juli.©VDB / Bart Vandenbroucke VDB
Wouter Vander Stricht

Winkel Sport speelt ook volgend seizoen normaliter in eerste nationale. De club moet net als de reeksgenoten nog een licentie krijgen, maar niemand die daar echt problemen mee verwacht. En ondertussen heeft men ook al zicht op de voorbereiding voor volgend seizoen. De eerste training is ingepland op 12 juli, oefenwedstrijden zijn er tegen zes West-Vlaamse tegenstrevers en het Nederlandse Hoek.

De eerste twee weken van juli ogen nog blanco, maar daar houdt Winkel Sport eventueel een opening voor ploegen uit 1A of 1B of zelfs het buitenland die nog een oefenwedstrijd willen spelen. Op maandag 12 juli staat in principe de eerste training gepland.

Vijf oefenpartijen thuis, drie op verplaatsing

De eerste oefenwedstrijd wordt thuis gespeeld op zaterdag 17 juli tegen Wervik. Daarna zijn er nog oefenpartijen tegen Anzegem (thuis, zaterdag 24 juli), KVK Westhoek (uit, woensdag 28 juli), Gullegem (uit, zaterdag 31 juli), KM Torhout (thuis, woensdag 4 augustus), Hoek (uit, zaterdag 7 augustus), RC Harelbeke (thuis, woensdag 11 augustus) en Menen (thuis, woensdag 18 augustus).

Op zondag 15 augustus maakt WSP in principe de intrede in de Beker van België, de eerste competitiewedstrijd is gepland in het weekend van 4 en 5 september. Winkel Sport trekt niet op stage.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.