Na de transfer van Dylan Descheemaeckerhaalt Winkel Sport nu nog eens fors uit met een transfer voor het aanvallend compartiment. Daan Debouver is een speler die technisch vernuft koppelt aan scorende capaciteiten. Hij speelt meestal als aanvallende middenvelder, maak kan het ook als valse nummer negen. Debouver speelde eerder voor FC Gullegem, KMSK Deinze en RC Mechelen. Zijn jeugdopleiding genoot de Tieltenaar voor een groot stuk bij Club Brugge.

De Winkelse rood-zwarten haalden bij hun de Izegemse rood-zwarten sportief manager Patrick Rotsaert weg en die kent natuurlijk het huishouden van Mandel United. Dat Arne Galens - de huidige tweede doelman - naar Winkel trok, kon nog geplaatst worden, maar als snel volgde ook keepertrainer Kurt Vandoorne. En vervolgens ook twee sterkhouders met Michiel Clyncke en Jasper Beyens. Nu ook Debouver naar Winkel Sport trekt, kan Winkel volgend seizoen spelen met een aanvallend trio dat dit jaar nog de kleuren van Mandel United verdedigde.

Bij Mandel United kiest men voor een andere aanpak en wil men ook meer jeugd integrereren. Dat vertelde Stijn Naessens vorige week ook in deze krant.

Winkel Sport gaat uit van degradatie naar tweede amateurklasse en wil daar meteen weer meedoen om de prijzen. Al valt nog af te wachten wat het verdict wordt in de stopgezette competitie in eerste amateurklasse.

Na de transfer van Dylan Descheemaeckerhaalt Winkel Sport nu nog eens fors uit met een transfer voor het aanvallend compartiment. Daan Debouver is een speler die technisch vernuft koppelt aan scorende capaciteiten. Hij speelt meestal als aanvallende middenvelder, maak kan het ook als valse nummer negen. Debouver speelde eerder voor FC Gullegem, KMSK Deinze en RC Mechelen. Zijn jeugdopleiding genoot de Tieltenaar voor een groot stuk bij Club Brugge.De Winkelse rood-zwarten haalden bij hun de Izegemse rood-zwarten sportief manager Patrick Rotsaert weg en die kent natuurlijk het huishouden van Mandel United. Dat Arne Galens - de huidige tweede doelman - naar Winkel trok, kon nog geplaatst worden, maar als snel volgde ook keepertrainer Kurt Vandoorne. En vervolgens ook twee sterkhouders met Michiel Clyncke en Jasper Beyens. Nu ook Debouver naar Winkel Sport trekt, kan Winkel volgend seizoen spelen met een aanvallend trio dat dit jaar nog de kleuren van Mandel United verdedigde.Bij Mandel United kiest men voor een andere aanpak en wil men ook meer jeugd integrereren. Dat vertelde Stijn Naessens vorige week ook in deze krant.Winkel Sport gaat uit van degradatie naar tweede amateurklasse en wil daar meteen weer meedoen om de prijzen. Al valt nog af te wachten wat het verdict wordt in de stopgezette competitie in eerste amateurklasse.