Abdoullah Omari doorliep een deel van zijn jeugdopleiding bij KV Kortrijk, maar raakte in onze contreien in het amateurvoetbal bekend toen hij bij OMS Ingelmunster en vervolgens Mandel United aan de slag ging. De jongste twee seizoenen was hij aangesloten bij KSKV Zwevezele.

De technisch sterke, maar ook rijzige speler laat zich kenmerken door zijn polyvalentie. Hij kan zowel diep in de spits als als flankverdediger opgesteld worden. Jammer genoeg kende hij de jongste jaren ook wel zijn deel van de blessures. Maar eens fit is dit een mooie versterking voor Winkel Sport, dat dus komend seizoen in eerste nationale - de vroegere eerste amateurklasse - uitkomt.

Abdoullah Omari doorliep een deel van zijn jeugdopleiding bij KV Kortrijk, maar raakte in onze contreien in het amateurvoetbal bekend toen hij bij OMS Ingelmunster en vervolgens Mandel United aan de slag ging. De jongste twee seizoenen was hij aangesloten bij KSKV Zwevezele.De technisch sterke, maar ook rijzige speler laat zich kenmerken door zijn polyvalentie. Hij kan zowel diep in de spits als als flankverdediger opgesteld worden. Jammer genoeg kende hij de jongste jaren ook wel zijn deel van de blessures. Maar eens fit is dit een mooie versterking voor Winkel Sport, dat dus komend seizoen in eerste nationale - de vroegere eerste amateurklasse - uitkomt.