https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Winkel Sport haalt met Natanael Bonjean nog een jonge en polyvalente middenvelder

Natanael Bonjean beklinkt met een vuistje met sportief manager Patrick Rotsaert zijn transfer naar Winkel Sport. Links zie je de ouders van Natan. (gf)
Natanael Bonjean beklinkt met een vuistje met sportief manager Patrick Rotsaert zijn transfer naar Winkel Sport. Links zie je de ouders van Natan. (gf)
Wouter Vander Stricht

Winkel Sport heeft nog eens toegeslagen op de transfermarkt en zijn kern versterkt met een extra speler. Natanael Bonjean is een 21-jarige polyvalente speler die onder meer nog bij Westerlo voetbalde. De jongeman kan op diverse posities in het middenveld uit de voeten en liet meteen al een goede indruk op zijn eerste training.

Natanael Bonjean, roepnaam Natan, heeft een contract voor één seizoen getekend bij Winkel Sport dat in eerste nationale uitkomt. De talentvolle speler maakte nog deel uit van de jeugd van SV Zulte Waregem en was ook aan de slag bij Westerlo waarmee hij onder meer een tegen STVV en Antwerp minuten maakte met de A-kern.

Natan heeft de Belgisch-Congolese nationaliteit, is nog student en is ook meertalig. Winkel Sport hervatte ondertussen op vrijwillige basis al de trainingen. Natan, die in het Antwerpse Schilde woont, maakte al een training mee en toonde meteen een en ander in zijn mars te hebben.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten