Jan Herreman speelde zelf jarenlang voetbal, onder meer nog bij SK Roeselare en Cercle Brugge en later in de provinciale reeksen. Hij kwam door zijn zoon in het jeugdvoetbal terecht. Hij werd TVJO (technisch verantwoordelijke jeugdopleiding) bij FC Gullegem en werd daar door ene Xavier Van Honsebrouck naar OMS Ingelmunster gehaald.

Door brouwer Van Honsebrouck werd hij even later ook tot voorzitter van OMS Ingelmunster gebombardeerd. De club speelde ook kampioen in derde amateurklasse, maar tot een promotie kwam het niet.

"Straks ga ik een week in Tubeke logeren voor mijn opleiding tot veiligheidsverantwoordelijke"

OMS Ingelmunster fusioneerde met KFC Izegem tot Mandel United en ook daar had Jan Herreman zijn functie. Hij was er voorzitter van het Dagelijks Bestuur, dus leidde hij de operationele cel. "Maar ik had er ook heel wat commerciële taken. Die zijn door het aantrekken van Dries Seynaeve als fulltime kracht naar hem gegaan. Er was niet echt een taak meer voor mij, tot Winkel Sport op de proppen kwam", aldus de Heulenaar.

Winkel Sport promoveerde naar eerste amateurklasse en daar stellen zich nieuwe vereisten. "Je moet er een veiligheidsverantwoordelijke hebben. Ik krijg die functie dus en ga daarvoor nog een week opleiding volgen in Tubeke. Een nieuwe uitdaging bij een familiale club, ik zie het volledig zitten."

Lees het volledige artikel in KW Roeselare-Izegem en Kortrijk-Menen.

Jan Herreman speelde zelf jarenlang voetbal, onder meer nog bij SK Roeselare en Cercle Brugge en later in de provinciale reeksen. Hij kwam door zijn zoon in het jeugdvoetbal terecht. Hij werd TVJO (technisch verantwoordelijke jeugdopleiding) bij FC Gullegem en werd daar door ene Xavier Van Honsebrouck naar OMS Ingelmunster gehaald. Door brouwer Van Honsebrouck werd hij even later ook tot voorzitter van OMS Ingelmunster gebombardeerd. De club speelde ook kampioen in derde amateurklasse, maar tot een promotie kwam het niet. OMS Ingelmunster fusioneerde met KFC Izegem tot Mandel United en ook daar had Jan Herreman zijn functie. Hij was er voorzitter van het Dagelijks Bestuur, dus leidde hij de operationele cel. "Maar ik had er ook heel wat commerciële taken. Die zijn door het aantrekken van Dries Seynaeve als fulltime kracht naar hem gegaan. Er was niet echt een taak meer voor mij, tot Winkel Sport op de proppen kwam", aldus de Heulenaar.Winkel Sport promoveerde naar eerste amateurklasse en daar stellen zich nieuwe vereisten. "Je moet er een veiligheidsverantwoordelijke hebben. Ik krijg die functie dus en ga daarvoor nog een week opleiding volgen in Tubeke. Een nieuwe uitdaging bij een familiale club, ik zie het volledig zitten."Lees het volledige artikel in KW Roeselare-Izegem en Kortrijk-Menen.