Winkel Sport gaat door op zijn elan en wint tegen staartploeg Pepingen-Halle

Dieter Yde van Winkel Sport. © a-Bart

De wedstrijd van Pepingen-Halle tegen Winkel Sport eindigde zondag op 1-3.

Na de overwinning vorige week tegen RC Gent, nam Winkel Sport nu ook de scalp van staartploeg Pepingen-Halle.

Winkel startte uitstekend, mocht na zeven minuten via Vandendriessche reeds juichen. De rood-zwarten hielden daarna de wedstrijd rustig onder controle, verdubbelden net voorbij het halfuur via Hillewaere de cijfers. Ondanks dat Pepingen-Halle veel wilskracht aan de dag legde, kon het de bezoekers zelden in verlegenheid brengen. Tot een kwartier voor tijd de thuisploeg dan toch de aansluitingstreffer scoorde.

Winkel voelde nattigheid, schakelde een versnelling hoger. Twee minuten later scoorde Hillewaere zijn tweede van de namiddag. Hij legde daarmee de eindstand vast. Pepingen-Halle had het begrpen, drong niet meer aan.

(Fonzie)

DOELPUNTEN: 8′ Vandendriessche 0-1, 32′ Hillewaere 0-2, 76′ Badi 1-2, 78′ Hillewaere 1-3.

WINKEL: Dhoest, Vanaudenaerde (46′ Vanaudenaerde), Verhooghe, Velghe, Voskanian, Vandendriessche, Tamsin, Vanfleteren, Hillewaere (81′ Vanhaeren), Lutun, Yde (79′ Khiter).