De halve finale in de eindronde wordt met een heen- en terugwedstrijd gespeeld. De wedstrijden staan gepland op zondag 13 mei en donderdag 17 mei. Vorige zondag ontdeed Mandel United zich van Sp. Hasselt door een 4-0 zege, Winkel Sport was vrijgeloot voor die eerste ronde.

KFC Mandel United mag thuis beginnen aan de halve finale en ontvangt de winnaar van de eindronde van de Waalse tweede amateurklasse. Die zal pas woensdagavond 9 mei bekend zijn, want dan ontvangt RFC Luik om 20.30 uur reeksgenoot La Louvière-Centre. De winnaar reist komend weekend naar Ingelmunster om er Mandel United partij te geven. Dat betekent dus dat de terugwedstrijd midweeks over de taalgrens plaatsvindt. Geen evidentie voor een spelersgroep waarvan de meesten nog een dagtaak hebben.

Winkel Sport moet nog een oplossing vinden voor de terugwedstrijd; de verlichting voldoet niet voor avondmatchen

Winkel Sport neemt het op tegen een team uit de eerste amateurklasse. © VDB

De andere halve finale gaat dus tussen Winkel Sport en een ploeg uit de eerste amateurklasse. In principe zou dat de 13de uit de reeks zijn: Chatelet. Maar als Lierse of Virton de licentie niet krijgt, dan wordt dat VW Hamme. Krijgen beide teams geen licentie dan schuift het ticket door naar Berchem Sport, dat zich dan zo alsnog zou kunnen redden. Winkel mag eerst op verplaatsing, maar weet dus momenteel nog niet waar naar toe. De thuiswedstrijd op donderdag 17 mei wordt wel een probleem. De lichtinstallatie van Winkel Sport is niet afdoende, mogelijk moet er uitgeweken worden naar een ander veld.

Winnen beide West-Vlaamse teams deze confrontatie, dan begint Winkel Sport eerst thuis tegen Mandel United (op 20 mei), de terugmatch staat dan op 27 mei gepland. Maar eerste de halve finale nog tot een goed einde brengen...

De halve finale in de eindronde wordt met een heen- en terugwedstrijd gespeeld. De wedstrijden staan gepland op zondag 13 mei en donderdag 17 mei. Vorige zondag ontdeed Mandel United zich van Sp. Hasselt door een 4-0 zege, Winkel Sport was vrijgeloot voor die eerste ronde.KFC Mandel United mag thuis beginnen aan de halve finale en ontvangt de winnaar van de eindronde van de Waalse tweede amateurklasse. Die zal pas woensdagavond 9 mei bekend zijn, want dan ontvangt RFC Luik om 20.30 uur reeksgenoot La Louvière-Centre. De winnaar reist komend weekend naar Ingelmunster om er Mandel United partij te geven. Dat betekent dus dat de terugwedstrijd midweeks over de taalgrens plaatsvindt. Geen evidentie voor een spelersgroep waarvan de meesten nog een dagtaak hebben.De andere halve finale gaat dus tussen Winkel Sport en een ploeg uit de eerste amateurklasse. In principe zou dat de 13de uit de reeks zijn: Chatelet. Maar als Lierse of Virton de licentie niet krijgt, dan wordt dat VW Hamme. Krijgen beide teams geen licentie dan schuift het ticket door naar Berchem Sport, dat zich dan zo alsnog zou kunnen redden. Winkel mag eerst op verplaatsing, maar weet dus momenteel nog niet waar naar toe. De thuiswedstrijd op donderdag 17 mei wordt wel een probleem. De lichtinstallatie van Winkel Sport is niet afdoende, mogelijk moet er uitgeweken worden naar een ander veld. Winnen beide West-Vlaamse teams deze confrontatie, dan begint Winkel Sport eerst thuis tegen Mandel United (op 20 mei), de terugmatch staat dan op 27 mei gepland. Maar eerste de halve finale nog tot een goed einde brengen...