Winkel Sport behaalt licentie voor eerste nationale en is klaar voor een nieuw seizoen

Wouter Vander Stricht

Bij Winkel Sport zit men ondans het blanco seizoen niet stil. De kern voor volgend seizoen is zo als rond, de voorbereiding ligt al vast en nu werd ook de licentie voor eerste nationale binnen gehaald.

Winkel mag zo voor het derde jaar op rij starten in eerste nationale, de vroegere eerste amateurklasse. Het eerste seizoen was sportief geen onverdeeld succes, maar onder meer omdat de club wél een licentie behaalde en andere ploegen niet, mochten de rood-zwarten in 2020-2021 opnieuw starten in de hoogste reeks onder het profvoetbal.

Maar het (niet meer) lopende seizoen werd door corona al snel afgeblazen en later ook geannuleerd. Winkel Sport hield voor volgend seizoen het gros van de kern samen en deed al enkele gerichte versterkingen. En nu behaalde het ook opnieuw de licentie voor eerste nationale, door de strenge voorwaarden niet altijd een evidentie.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten