Winkel Sport B-Sparta Kruiseke wordt 5-0

© (Foto Winkel Sport)
Redactie KW

Door een beslissing van het tuchtcomité van de provinciale afdeling van Voetbal Vlaanderen verliest Sparta Kruiseke (vierde provinciale D) zijn wedstrijd op Winkel Sport B met een 5-0-forfaitnederlaag. Drie weken geleden eindigde de wedstrijd op 2-2.

Op bezoek bij de autoritaire leider was dat voor het team van voorzitter Geert Bossuyt alvast een gouden punt. De thuisploeg diende nadien een klacht in. Kevin Forrest was als trainer geschorst maar zat toch op de bank. Hij werd ingeschreven als speler maar viel niet in. Wat het resultaat dus helemaal niet beïnvloedde.

“Ik informeerde vooraf bij de voetbalbond of ik als speler op de bank mocht zitten en kreeg daarop een positief antwoord”, aldus Kevin Forrest. Bij het digitaal invullen van het wedstrijdblad lukte het perfect om Kevin Forrest in te vullen als speler. “Op vrijdag belde onze trainer inderdaad naar de voetbalbond maar gaf men hem daar telefonisch blijkbaar het verkeerde antwoord”, zegt Geert Bossuyt. “Daags na de wedstrijd herriep de voetbalbond dan dat antwoord. Het tuchtcomité is van oordeel dat we als club het reglement moeten kennen. We dienen geen beroep in en leggen ons dus neer bij deze beslissing.”

(EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier