Winkel Sport alleen op kop na winst op Sint-Niklaas

Frutos tekende voor de 1-2. © VDB

In SK Sint-Niklaas-Winkel Sport werd het woensdagavond 2-3. Winkel Sport liet nog geen punten liggen en is nu alleen leider in derde klasse A.

Na de zege tegen titelkandidaat Temse ging Winkel nu ook winnen op Sint-Niklaas. Met zes op zes onderstrepen de rood-zwarten nogmaals hun steile ambities. Voor de wedstrijd waren doelman Verhulst, Sucaet en Reuse onzeker. Ze geraakten uiteindelijk niet speelkaar. De jonge Gauthier De Smet kwam tussen de palen, Stragier en Bostoen kwamen aan de aftrap.

In het eerste halfuur ging het alsnog gelijk op. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Winkel toch beter in de match. Zo opende Lutun tien minuten voor de rust de score. Meteen na de pauze kwam Sint-Niklaas op gelijke hoogte. De Klaasjes kregen moed, maar de bezoekers hielden het hoofd koel.

Twintig minuten voor tijd bracht Frutos Winkel weer op voorsprong. De thuisploeg probeerde te reageren, maar bezoeker Yde dreef de score op tot 1-3. Zeven minuten voor tijd scoorde Sint-Niklaas de aansluitingstreffer. In een spannend slot kon Winkel een ontketende thuisploeg alsnog gemakkelijk op afstand houden.

Doelpunten. 35′ Lutun 0-1, 52′ Panneel 1-1, 71′ Frutos 1-2, 79′ Yde 1-3, 83′ Verspeeten 2-3.