Winkel pakt punt op Dessel

Dessel ligt Winkel wel. In de heenronde pakten de rood-zwarten hun eerste zege (2-1) tegen de Antwerpenaars.

Deze keer hielden de jongens van trainer Danny Lavens het op een 1-1 gelijkspel. Het punt van de hoop? Dat zal de komende wedstrijden duidelijk maken. Winkel begon op Dessel zonder de gekwetste Velghe. Ook Dujardin was nog niet fit voor de dienst. In hun plaats kwamen respectievelijk Obin en Medhi Oumedjeber. Ook Waeghe kwam aan de aftrap.

In de eerste helft ging het snel over en weer. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht. Met een 0-0 stand werd de rust ingegaan. Vroeg in de tweede helft bracht Münoz de bezoekers op voorsprong. Niet lang daarna kreeg Waeghe de kans op 0-2. Dessel voelde het gevaar, dreef de druk op. 20 minuten voor tijd scoorde de thuisploeg de gelijkmaker. Daarna kwamen beide ploegen nog dicht bij de overwinning. Winkel mocht op een goede prestatie tevreden terugblikken, was enigszins ontgoocheld dat het de kans verkeek om drie punten rijker te worden.