Maar het goede nieuws kwam meteen na de match toen bekend werd dat hun achtervolger op Gullegem in het zand had gebeten. Met zes punten voorsprong en nog slechts drie wedstrijden te spelen, mag het niet meer misgaan voor de rood-zwarten.

Op Brakel moest Winkel het doen zonder de geschorste Lambo. Het belette de rood-zwarten niet om meteen de match in handen te nemen. In de eerste helft beet Winkel nog zijn tanden stuk op de stevige thuisdefensie. Meteen na de pauze opende Vanhaeren de score. Winkel was nu heer en meester. Halfweg de tweede periode verdubbelde Munoz de score. Slechts in de slotminuut kon Brakel tegenscoren.

(FV)

DOELPUNTEN: 48' Vanhaeren 0-1, 67' Frutos 0-2, 90' Hebbelinck 1-2.

WINKEL: Dhoest, Dujardin, Bougrissi (79' M. Oumedjeber), Reuse, Velghe, Verhooghe, Voskanian, Deschilder, S. Oumedjeber (85' Youla), Vanhaeren (88' Obin) Munoz.

Maar het goede nieuws kwam meteen na de match toen bekend werd dat hun achtervolger op Gullegem in het zand had gebeten. Met zes punten voorsprong en nog slechts drie wedstrijden te spelen, mag het niet meer misgaan voor de rood-zwarten.Op Brakel moest Winkel het doen zonder de geschorste Lambo. Het belette de rood-zwarten niet om meteen de match in handen te nemen. In de eerste helft beet Winkel nog zijn tanden stuk op de stevige thuisdefensie. Meteen na de pauze opende Vanhaeren de score. Winkel was nu heer en meester. Halfweg de tweede periode verdubbelde Munoz de score. Slechts in de slotminuut kon Brakel tegenscoren.(FV)