De leiders namen een valse start en bekochten dat met twee tegentreffers. De thuisploeg had doorlopend wel balbezit, maar de counters van de bezoekers waren gevaarlijk.

Na de rust moest Diegem wijken. Winkel kampeerde voortdurend op het helft van de Vlaams-Brabanders die de voorsprong met hand en tand verdedigden. Deze keer versierden de rood-zwarten wel kansen, maar de ingevallen Youla, Lambo, Dujardin, Voskanian en Munoz kregen de bal niet voorbij een knappe bezoekende doelman.

Toen de bezoekende goalie dan toch verslagen was, werd hij geholpen door een van zijn vele verdedigers. Door deze verrassende nederlaag, moet Winkel van zijn voorsprong prijsgeven, wordt het opnieuw spannend bovenaan.

(FV)

DOELPUNTEN: 16' Frick 0-1, 20' Benlouafi 0-2.

WINKEL: Dhoest, Dujardin (79' M. Oumedjeber), Reuse, Velghe, Verhooghe, Voskanian, Deschilder, S. Oumedjeber, Vanhaeren (46' Youla) Lambo, Munoz.

De leiders namen een valse start en bekochten dat met twee tegentreffers. De thuisploeg had doorlopend wel balbezit, maar de counters van de bezoekers waren gevaarlijk. Na de rust moest Diegem wijken. Winkel kampeerde voortdurend op het helft van de Vlaams-Brabanders die de voorsprong met hand en tand verdedigden. Deze keer versierden de rood-zwarten wel kansen, maar de ingevallen Youla, Lambo, Dujardin, Voskanian en Munoz kregen de bal niet voorbij een knappe bezoekende doelman. Toen de bezoekende goalie dan toch verslagen was, werd hij geholpen door een van zijn vele verdedigers. Door deze verrassende nederlaag, moet Winkel van zijn voorsprong prijsgeven, wordt het opnieuw spannend bovenaan.(FV)