Winkel laat zege liggen in Luik

Munoz miste een penalty voor Winkel. © (Foto VDB)

Winkel kwam uit Luik ontgoocheld en met lege handen terug. Er werd met 2-1 verloren.

In het slot van de wedstrijd, en bij een 1-1-stand mochten de bezoekers, na een fout op de doorgebroken Oumedjeber, een strafschop nemen. Munoz, vorige seizoen de absolute topscorer, gelaste zich met dat karwei, maar kreeg de elfmeter niet voorbij de thuisdoelman. Meteen daarop deed Luik beter, het scoorde aan de overkant de winning goal.

Na een tegenvallende eerste helft, keek Winkel aan de rust tegen een 1-0 achterstand op. Na de rust kwamen de West-Vlamingen beter voor de dag, zetten op hun beurt de thuisdoelman aan het werk. Halfweg scoorde Lutun de gelijkmaker. De bezoekers voelden dat er meer in zat, gingen op zoek naar de overwinning. Maar zoals aangehaald in de aanhef, bekwam hen dat slecht. Winkel moest zonder punten en met een hoop frustraties afdruipen.