Wie vind jij de beste speler uit het EOTS-team van de tweede periode? Breng hier je stem uit. We stellen de spelers hieronder stuk voor stuk nog eens voor.

Bram Paepe (doelman, VK Dadizele, 1 Pr.)

© VDB

De ondertussen 34-jarige doelman koos vorig seizoen voor meer speelkansen bij het ambitieuze Dadizele nadat hij bij Knokke op de bank was verzeild. Door zijn hard werken maakte hij de stap van provincialer Jong Male tot eerste amateurclub Knokke.

Niels Verschuere (rechtsachter, SV Anzegem, 1 Pr.)

© VDB

Niels genoot zijn jeugdopleiding bij KV Kortrijk en daarna Harelbeke om via Izegem en Menen bij Anzegem terecht te komen. Als secure flankverdediger kan trainer Dekenne altijd rekenen op deze sympathieke gast .

Michiel Vandromme (centrale verdediger, KFC Meulebeke, 2 Pr. A)

© VDB

Deze 21-jarige Ardooienaar is rustig aan de bal en probeert altijd uit te voetballen. Daarnaast is zijn mentaliteit en inzet uitstekend en is hij een belangrijke pion in de verdediging. Hij kwam in de ploeg onder de nieuwe coach Nigel Smith en kon met zijn gave traptechniek al enkele vrijetrappen scoren.

Yannick Euvrard (centrale verdediger, RC Waregem, 1 Pr.)

© VDB

Zijn jaren ervaring op nationaal niveau draagt Yannick (34) over op zijn ploeggenoten. Zijn ervaring en coaching maken van hem een onmisbare pion bij de Rassing, dat nog altijd een duchtig woordje meespreekt in het titeldebat.

Thomas Grillet (linksachter, KSV Diksmuide, 2 Pr. A)

© VDB

Deze 24-jarige linkerflankverdediger, die zijn jeugdopleiding bij Club Brugge genoot, is bezig aan een sterk seizoen bij leider KSV Diksmuide. Zijn goede trap en laatste pas zijn typische kenmerken van deze aanvallend ingestelde flankspeler.

Robinson Woodruff (centrale middenvelder, KSV Rumbeke, 2 Pr. B)

© VDB

Een goede mentaliteit, technisch sterk en een prima vista zijn kwaliteiten waarover Robinson (23) duidelijk beschikt. Is een belangrijke schakel op het middenveld en lijkt op weg om de titel binnen te rijven met zijn team KSV Rumbeke.

Miguel Mortier (centrale middenvelder, KFC Lichtervelde, 2 Pr. A)

© VDB VDB

Miguel is iemand die altijd voorop gaat in de strijd en nooit het duel schuwt. Recupereert hee wat ballen. Hij heeft een goede pas en beschikt ook over prima speloverzicht .

Kelian Bonny (aanvallende middenvelder, KSV Oostkamp, 1 Pr.)

Technisch sterk en vooral slim lopend over het veld is Kelian een van de beste spelers op de West-Vlaamse velden. Normaal gezien haalt hij samen met zijn ploeggenoten de titel binnen en is misschien volgend seizoen weer te bewonderen in de amateurreeksen.

Seid Khiter (linkerflankaanvaller, SVD Kortemark, 2 Pr. A)

© VDB VDB

Met zijn eerste klasse-ervaring bij o.a. Antwerp en Moeskroen is de Fransman wekelijks één van de uitblinkers bij Kortemark. Naast zijn goede techniek en traptechniek vindt hij ook gemakkelijk de weg naar de netten.

Gianni Longueville (centrumspits, KSC Blankenberge, 1 Pr.)

© VDB

Een garantie op doelpunten, zo kan je Gianni wel omschrijven . Was er dit seizoen pas vanaf begin oktober terug bij maar scoorde ondertussen wel al 15 doelpunten voor de kustploeg.

Jari Dejaegere (rechterflankaanvaller, Sp. Heestert, 2 Pr. B)

© VDB

Jari is een technische sterke speler die zijn opleiding genoot bij Club Brugge. Daarnaast is hij ook pijlsnel en zijn 13 doelpunten zijn hét bewijs dat hij ook vlotjes scoort .

Wie vind jij de beste speler uit het EOTS-team van de tweede periode? Breng hier je stem uit. We stellen de spelers hieronder stuk voor stuk nog eens voor.De ondertussen 34-jarige doelman koos vorig seizoen voor meer speelkansen bij het ambitieuze Dadizele nadat hij bij Knokke op de bank was verzeild. Door zijn hard werken maakte hij de stap van provincialer Jong Male tot eerste amateurclub Knokke.Niels genoot zijn jeugdopleiding bij KV Kortrijk en daarna Harelbeke om via Izegem en Menen bij Anzegem terecht te komen. Als secure flankverdediger kan trainer Dekenne altijd rekenen op deze sympathieke gast .Deze 21-jarige Ardooienaar is rustig aan de bal en probeert altijd uit te voetballen. Daarnaast is zijn mentaliteit en inzet uitstekend en is hij een belangrijke pion in de verdediging. Hij kwam in de ploeg onder de nieuwe coach Nigel Smith en kon met zijn gave traptechniek al enkele vrijetrappen scoren.Zijn jaren ervaring op nationaal niveau draagt Yannick (34) over op zijn ploeggenoten. Zijn ervaring en coaching maken van hem een onmisbare pion bij de Rassing, dat nog altijd een duchtig woordje meespreekt in het titeldebat.Deze 24-jarige linkerflankverdediger, die zijn jeugdopleiding bij Club Brugge genoot, is bezig aan een sterk seizoen bij leider KSV Diksmuide. Zijn goede trap en laatste pas zijn typische kenmerken van deze aanvallend ingestelde flankspeler.Een goede mentaliteit, technisch sterk en een prima vista zijn kwaliteiten waarover Robinson (23) duidelijk beschikt. Is een belangrijke schakel op het middenveld en lijkt op weg om de titel binnen te rijven met zijn team KSV Rumbeke.Miguel is iemand die altijd voorop gaat in de strijd en nooit het duel schuwt. Recupereert hee wat ballen. Hij heeft een goede pas en beschikt ook over prima speloverzicht .Technisch sterk en vooral slim lopend over het veld is Kelian een van de beste spelers op de West-Vlaamse velden. Normaal gezien haalt hij samen met zijn ploeggenoten de titel binnen en is misschien volgend seizoen weer te bewonderen in de amateurreeksen.Met zijn eerste klasse-ervaring bij o.a. Antwerp en Moeskroen is de Fransman wekelijks één van de uitblinkers bij Kortemark. Naast zijn goede techniek en traptechniek vindt hij ook gemakkelijk de weg naar de netten.Een garantie op doelpunten, zo kan je Gianni wel omschrijven . Was er dit seizoen pas vanaf begin oktober terug bij maar scoorde ondertussen wel al 15 doelpunten voor de kustploeg.Jari is een technische sterke speler die zijn opleiding genoot bij Club Brugge. Daarnaast is hij ook pijlsnel en zijn 13 doelpunten zijn hét bewijs dat hij ook vlotjes scoort .