Stem hier op jouw speler van de maand uit het team (zie hieronder) dat geselecteerd werd door de EOTS-jury.

Dimitri Verhulst (doelman, KVC Wingene - 3 Am.)

© VDB

Dimitri stond vorig jaar in het Fabriekspand op het EOTS-podium als beste doelman en is een jaarlijkse certitude in het team van de maand. Hij kan dit seizoen opnieuws tien clean sheets voorleggen en is een betrouwbaar en ervaren sluitstuk bij Wingene .

Aurelien Bailly (linksachter, Mandel United - 2 Am.)

© VDB

Deze Franstalige , offensieve vleugelback haalt wekelijks een hoog niveau bij de co-leider in tweede amateur. Werd weggehaald bij SK Ronse en is een duidelijke meerwaarde in het team van Lieven Gevaert.

Felix Reuse (centrale verdediger, Winkel Sport - 2 Am.)

© VDB

Ervaring zat , altijd rustig en goede inspeelpas zijn enkele sterke punten van deze polyvalente verdediger. Staat met zijn team Winkel aan de leiding en is bezig aan een sterk seizoen .

Gianni Derieuw (centrale verdediger, SCT Menen - 2 Am.)

© VDB

De voor beroepshalve personal coach uit Roeselare centrale verdediger speelde samen met zijn ploeg Menen een heel sterke eerste ronde. Hij is stevig in duel , coacht goed en pikt daarnaast ook nog af en toe een goaltje mee. Gaat volgend jaar spelen bij Harelbeke.

Martijn Monteyne (rechtsachter, FC Gullegem - 2 Am.)

© VDB

De bijna 35 jarige rechterflankverdediger is bezig aan een mooi verlengstuk te breien aan zijn prachtige carrière. Na een moeilijke start maakte zijn team Gullegem een serieuze remonte en was hij van grote waarde met zijn ervaring.

Frederik Declercq (centrale middenvelder, KM Torhout - 3 Am.)

© VDB

Werd door KM Torhout bij RC Harelbeke weggehaald om operatie redding in te zetten. En hij toont zich meteen een meerwaarde. Ontpopt zich tot de patron van het team en showt zijn fantastische linker wekelijks op de velden. Daarnaast brengt hij zijn winnaarsmentaliteit over op de jonge garde .

Jochen Sucaet (centrale middenvelder, KVK Westhoek - 2 Am.)

© VDB

Ondanks de mindere periode van zijn ploeg Westhoek haalt Jochen toch een hoog niveau en deed hij als middenvelder al acht keer de netten trillen. Zijn duelkracht en infiltratie zijn typische kenmerken voor deze 30-jarige, uit Snellegem (Jabbeke) afkomstige, speler.

Nathaniel Lagrou (aanvallende middenvelder, KSKV Zwevezele - 3 Am.)

© VDB VDB

Kende een mindere periode en verzeilde zelfs even op de bank maar is na Nieuwjaar terug een vaste waarde bij KSKV Zwevezele. Vorig jaar stond hij nog te pronken met de loodzware trofee op het podium als beste speler van eerste provinciale. Heeft een patent op mooie doelpunten .

Zakari Junior Lambo (linksvoor, Winkel Sport - 2 Am.)

© VDB

Pijlsnel , technisch heel sterk en ook nog eens scorend vermogen maken van deze jonge , zwarte parel een uitzonderlijke speler. In de heenronde viel hij meestal in maar sinds de blessure van Benjamin Lutun staat hij steevast in de basiself van trainer Lavens.

Janis Coppin (centrumspits, Mandel United - 2 Am.)

© VDB

Janis is een topschutter pur sang die bij al zijn vorige teams gemakkelijk de weg naar het doel vond. Deze sympathieke , hard werkende Oostendenaar deed al tien keer de netten trillen en staat er bijzonder goed voor om de promotie af te dwingen naar eerste amateur.

Teddy Bouchart (rechtsvoor, E. Wervik - 3 Am.)

© VDB

Al jaren etaleert deze Waalse flankspeler zijn gave traptechniek en snelheid op de Vlaamse velden. Hij is één van de meest ervaren spelers bij de tabaksploeg waar trainer Vandamme altijd kan op rekenen .

Stem hier op jouw speler van de maand uit het team (zie hieronder) dat geselecteerd werd door de EOTS-jury.Dimitri stond vorig jaar in het Fabriekspand op het EOTS-podium als beste doelman en is een jaarlijkse certitude in het team van de maand. Hij kan dit seizoen opnieuws tien clean sheets voorleggen en is een betrouwbaar en ervaren sluitstuk bij Wingene .Deze Franstalige , offensieve vleugelback haalt wekelijks een hoog niveau bij de co-leider in tweede amateur. Werd weggehaald bij SK Ronse en is een duidelijke meerwaarde in het team van Lieven Gevaert.Ervaring zat , altijd rustig en goede inspeelpas zijn enkele sterke punten van deze polyvalente verdediger. Staat met zijn team Winkel aan de leiding en is bezig aan een sterk seizoen .De voor beroepshalve personal coach uit Roeselare centrale verdediger speelde samen met zijn ploeg Menen een heel sterke eerste ronde. Hij is stevig in duel , coacht goed en pikt daarnaast ook nog af en toe een goaltje mee. Gaat volgend jaar spelen bij Harelbeke.De bijna 35 jarige rechterflankverdediger is bezig aan een mooi verlengstuk te breien aan zijn prachtige carrière. Na een moeilijke start maakte zijn team Gullegem een serieuze remonte en was hij van grote waarde met zijn ervaring.Werd door KM Torhout bij RC Harelbeke weggehaald om operatie redding in te zetten. En hij toont zich meteen een meerwaarde. Ontpopt zich tot de patron van het team en showt zijn fantastische linker wekelijks op de velden. Daarnaast brengt hij zijn winnaarsmentaliteit over op de jonge garde .Ondanks de mindere periode van zijn ploeg Westhoek haalt Jochen toch een hoog niveau en deed hij als middenvelder al acht keer de netten trillen. Zijn duelkracht en infiltratie zijn typische kenmerken voor deze 30-jarige, uit Snellegem (Jabbeke) afkomstige, speler.Kende een mindere periode en verzeilde zelfs even op de bank maar is na Nieuwjaar terug een vaste waarde bij KSKV Zwevezele. Vorig jaar stond hij nog te pronken met de loodzware trofee op het podium als beste speler van eerste provinciale. Heeft een patent op mooie doelpunten .Pijlsnel , technisch heel sterk en ook nog eens scorend vermogen maken van deze jonge , zwarte parel een uitzonderlijke speler. In de heenronde viel hij meestal in maar sinds de blessure van Benjamin Lutun staat hij steevast in de basiself van trainer Lavens.Janis is een topschutter pur sang die bij al zijn vorige teams gemakkelijk de weg naar het doel vond. Deze sympathieke , hard werkende Oostendenaar deed al tien keer de netten trillen en staat er bijzonder goed voor om de promotie af te dwingen naar eerste amateur.Al jaren etaleert deze Waalse flankspeler zijn gave traptechniek en snelheid op de Vlaamse velden. Hij is één van de meest ervaren spelers bij de tabaksploeg waar trainer Vandamme altijd kan op rekenen .