Stem hier op jouw speler van de maand uit het team (zie hieronder) dat geselecteerd werd door de EOTS-jury.

Bram Paepe (doelman, VK Dadizele, 1 Pr.)

© VDB

Het ambitieuze Dadizele haalde met Bram Paepe (ex-Knokke) een doelman in met veel ervaring op nationaal vlak. Met een mooie derde plaats in het klassement heeft hij duidelijk zijn aandeel in de huidige gang van zaken bij zijn club .

Diego Bragard (linksachter, KFC Heist, 2 Pr. A)

© VDB

Diego kwam na een jaartje te spelen bij het opgedoekte Westkapelle terug naar Heist en haalt daar wekelijks op de linksachter positie een hoog niveau.

Xavier Luissint (centrale verdediger, KSV Bredene, 2 Pr. A)

© VDB

Met zijn ervaring op hoger niveau (onder meer bij KV Oostende en Cercle Brugge) is de bijna 35-jarige centrale verdediger een rots in de branding bij de kustploeg.

Jeroen Blancke (centrale verdediger, SV Wevelgem, 2 Pr. B)

© VDB

Als rasechte Wevelgemnaar en tevens ook kapitein van de ploeg staat hij gedurende bijna het hele seizoen aan de leiding in tweede provinciale B. Een tomeloze inzet en voorbeeldige mentaliteit typeren Jeroen.

Robin Douven (rechtsachter, SV Anzegem, 2 Pr. B)

© VDB

Door zijn polyvalentie kan trainer Dekenne Jeroen op verschillende posities plaatsen . Nooit aflatend, altijd ervoor gaan en daarnaast ook nog geregeld een doelpuntje meepikken. Dat maakt van deze jonge gast een heel nuttige speler voor elke trainer .

Niels Peers (centrale middenvelder, Sp. Heestert, 2 Pr. B)

© VDB

Al sinds enkele jaren is Niels de spelverdeler bij Sparta. Met zijn vista , prima passing en traptechniek met zijn linkervoet levert hij wekelijks wel een assist af of doet hij de netten trillen.

Robinson Woodruff (centrale middenvelder, KSV Rumbeke, 2 Pr. A)

© VDB

Ruilde in het tussenseizoen Wervik voor KSV Rumbeke en veroverde daar een basisplaats. Bij het aan de top staande Rumbeke profileert hij zich meer en meer als sterkhouder op het middenveld .

Gwenn Malfait (aanvallende middenvelder, SK Nieuwkerke - 2 Pr. B)

© VDB

Technisch sterk, een vernuftig spelinzicht en een goede traptechniek zorgen ervoor dat deze speler één van de beste is in zijn reeks . Scoorde dit seizoen bovendien al 13 keer .

Louis Vandepitte (linksvoor, KSV De Ruiter - 2 Pr. A)

© VDB

Louis Vandepitte vond dit voetbaljaar al achtmaal de weg naar de netten maar mag ook terugblikken op een resem assists. Trekt volgend jaar normaal naar Wervik, wat toch bewijst dat ze twee reeksen hoger iets in hem zien.

Aaron Couckuyt (centrumspits, WS Lauwe - 1 Pr.)

© VDB

Sinds T2 Van Elslander de Wietstar onder zijn hoede nam , kende de ploeg een serieuze opflakkering en daar had deze 26-jarige spits een groot aandeel in. Zijn 15 doelpunten leverden de ploeg al veel punten op .

Nick De Groote (rechtsvoor, KSK Oostnieuwkerke - 1 Pr.)

© VDB

Via vele omzwervingen waaronder ook het Nederlandse Hoek kwam Nick vorig seizoen terecht bij Oostnieuwkerke. Daar vormde hij vorig jaar met EOTS-topschutter Timothy Van de Wouwer een te duchten aanvalsduo maar ook dit seizoen is hij elke week een gesel voor de tegenstander.

Stem hier op jouw speler van de maand uit het team (zie hieronder) dat geselecteerd werd door de EOTS-jury.Het ambitieuze Dadizele haalde met Bram Paepe (ex-Knokke) een doelman in met veel ervaring op nationaal vlak. Met een mooie derde plaats in het klassement heeft hij duidelijk zijn aandeel in de huidige gang van zaken bij zijn club .Diego kwam na een jaartje te spelen bij het opgedoekte Westkapelle terug naar Heist en haalt daar wekelijks op de linksachter positie een hoog niveau.Met zijn ervaring op hoger niveau (onder meer bij KV Oostende en Cercle Brugge) is de bijna 35-jarige centrale verdediger een rots in de branding bij de kustploeg.Als rasechte Wevelgemnaar en tevens ook kapitein van de ploeg staat hij gedurende bijna het hele seizoen aan de leiding in tweede provinciale B. Een tomeloze inzet en voorbeeldige mentaliteit typeren Jeroen.Door zijn polyvalentie kan trainer Dekenne Jeroen op verschillende posities plaatsen . Nooit aflatend, altijd ervoor gaan en daarnaast ook nog geregeld een doelpuntje meepikken. Dat maakt van deze jonge gast een heel nuttige speler voor elke trainer .Al sinds enkele jaren is Niels de spelverdeler bij Sparta. Met zijn vista , prima passing en traptechniek met zijn linkervoet levert hij wekelijks wel een assist af of doet hij de netten trillen.Ruilde in het tussenseizoen Wervik voor KSV Rumbeke en veroverde daar een basisplaats. Bij het aan de top staande Rumbeke profileert hij zich meer en meer als sterkhouder op het middenveld .Technisch sterk, een vernuftig spelinzicht en een goede traptechniek zorgen ervoor dat deze speler één van de beste is in zijn reeks . Scoorde dit seizoen bovendien al 13 keer .Louis Vandepitte vond dit voetbaljaar al achtmaal de weg naar de netten maar mag ook terugblikken op een resem assists. Trekt volgend jaar normaal naar Wervik, wat toch bewijst dat ze twee reeksen hoger iets in hem zien.Aaron Couckuyt (centrumspits, WS Lauwe - 1 Pr.)Sinds T2 Van Elslander de Wietstar onder zijn hoede nam , kende de ploeg een serieuze opflakkering en daar had deze 26-jarige spits een groot aandeel in. Zijn 15 doelpunten leverden de ploeg al veel punten op .Via vele omzwervingen waaronder ook het Nederlandse Hoek kwam Nick vorig seizoen terecht bij Oostnieuwkerke. Daar vormde hij vorig jaar met EOTS-topschutter Timothy Van de Wouwer een te duchten aanvalsduo maar ook dit seizoen is hij elke week een gesel voor de tegenstander.