Stem hier op jouw speler van de eerste periode uit het team (zie hieronder) dat geselecteerd werd door de EOTS-jury.

Jonas Uytterhaegen (doelman, SV Anzegem, 1 Pr.)

Deze 31-jarige doelman toont zich wekelijks een betrouwbaar sluitstuk in het team van promovendus Anzegem. Heeft zich samen met zijn ploeggenoten genesteld in de top vijf genesteld.

Denzel Van Fleteren (linksachter, RC Waregem, 1 Pr.)

Deze ervaren linksachter maakte de overstap van Wingene naar Rac Waregem. Zijn jarenlange ervaring op nationaal vlak maken van hem een belangrijke pion bij de ambitieuze eersteprovincialer.

Rens Maene (centrale verdediger, KFC Heist, 2 Pr. A)

© VDB

Bij de kustploeg kan men altijd rekenen op hem als centrale verdediger. Tot op heden haalde zijn ploeg Heist wisselende resultaten.

Dieter Verschuere (centrale verdediger, Sp. Heestert, 2 Pr. B)

© VDB

Deze ervaren centrale verdediger is een certitude en is een echte teamspeler die al jarenlang trouw blijft aan zijn ploeg Heestert en dat dat daar bij meer spelers het geval is, zegt veel over de club.

Sebastiaan Maesen (rechtsachter, KFC Lichtervelde, 2 Pr. A)

© Foto Kurt

Vinnige flankverdediger - die zowel links als rechts kan uitgespeeld worden - die geregeld gevaarlijk mee oprukt naar voren. Kan ook op het middenveld uit de voeten.

Michael Cornelis (centrale middenvelder, Exc. Zedelgem, 1 Pr.)

© VDB

Deze ervaren middenvelder met een verleden bij Westkapelle is een belangrijke pion in het team van trainer Calleeuw. Kende samen met de ploeg een prima start en staat mooi op een 4° plaats in het klassement

Bruno Demeulemeester (centrale middenvelder, SK Beveren-Leie, 2 Pr. B)

© VDB

Middenvelder met veel snelheid, die vaak vanop de rechterkant opereert. Staat ook symbool voor het enthousiasme in deze jonge ploeg die ondertussen weer vriend en vijand verrast en netjes vierde staat.

Karel Ternier (aanvallende middenvelder, KSV Nieuwpoort, 2 Pr. A)

© VDB

Een certitude in het EOTS-team is deze Westhoeker steevast. Koos om dit seizoen aan de kust in provinciale te gaan spelen en etaleert daar wekelijks zijn doeltreffendheid en winnaarsmentaliteit .

Stan Braem (linksvoor, KSV Oostkamp, 1 Pr.)

© VDB

Ging vorig jaar aan de haal op de EOTS awarduitreiking met enkele prijzen en lijkt ook dit seizoen weer goed op weg om op het einde van het seizoen in de prijzen te vallen. Staat aan de leiding van de topschutters met 8 doelpunten.

Thor Laleman (centrumspits, KSV Diksmuide, 2 Pr. A)

© VDB

Maar liefst 16 (!) keer trof Thor al raak waarvan tweemaal vier treffers in een wedstrijd. Is van goudwaarde voor het ambitieuze Diksmuide dat zo nu al gebombardeerd wordt tot titelkandidaat nummer 1.

Louis Vandepitte (rechtsvoor, E. Wervik, 1 Pr.)

© VDB

Trainer Maxim Vandamme haalde met Louis een speler in huis die een neus heeft voor doelpunten. Kende geen aanpassing aan het niveau en staat met 8 treffers mee aan de leiding van de topschutters .

Stem hier op jouw speler van de eerste periode uit het team (zie hieronder) dat geselecteerd werd door de EOTS-jury.Deze 31-jarige doelman toont zich wekelijks een betrouwbaar sluitstuk in het team van promovendus Anzegem. Heeft zich samen met zijn ploeggenoten genesteld in de top vijf genesteld.Deze ervaren linksachter maakte de overstap van Wingene naar Rac Waregem. Zijn jarenlange ervaring op nationaal vlak maken van hem een belangrijke pion bij de ambitieuze eersteprovincialer.Bij de kustploeg kan men altijd rekenen op hem als centrale verdediger. Tot op heden haalde zijn ploeg Heist wisselende resultaten.Deze ervaren centrale verdediger is een certitude en is een echte teamspeler die al jarenlang trouw blijft aan zijn ploeg Heestert en dat dat daar bij meer spelers het geval is, zegt veel over de club.Vinnige flankverdediger - die zowel links als rechts kan uitgespeeld worden - die geregeld gevaarlijk mee oprukt naar voren. Kan ook op het middenveld uit de voeten.Deze ervaren middenvelder met een verleden bij Westkapelle is een belangrijke pion in het team van trainer Calleeuw. Kende samen met de ploeg een prima start en staat mooi op een 4° plaats in het klassementMiddenvelder met veel snelheid, die vaak vanop de rechterkant opereert. Staat ook symbool voor het enthousiasme in deze jonge ploeg die ondertussen weer vriend en vijand verrast en netjes vierde staat.Een certitude in het EOTS-team is deze Westhoeker steevast. Koos om dit seizoen aan de kust in provinciale te gaan spelen en etaleert daar wekelijks zijn doeltreffendheid en winnaarsmentaliteit .Ging vorig jaar aan de haal op de EOTS awarduitreiking met enkele prijzen en lijkt ook dit seizoen weer goed op weg om op het einde van het seizoen in de prijzen te vallen. Staat aan de leiding van de topschutters met 8 doelpunten.Maar liefst 16 (!) keer trof Thor al raak waarvan tweemaal vier treffers in een wedstrijd. Is van goudwaarde voor het ambitieuze Diksmuide dat zo nu al gebombardeerd wordt tot titelkandidaat nummer 1.Trainer Maxim Vandamme haalde met Louis een speler in huis die een neus heeft voor doelpunten. Kende geen aanpassing aan het niveau en staat met 8 treffers mee aan de leiding van de topschutters .