Stem hier op jouw speler van de eerste periode uit het team (zie hieronder) dat geselecteerd werd door de EOTS-jury.

Brecht Laleman (doelman, Mandel United, 2 Am.)

© BELGA

Ondertussen is deze 30-jarige doelman een gevestigde waarde in het EOTS team van de maand. Hij kende met Mandel een goede competitiestart en een mooi bekeravontuur, maar slikte nu wel twee nederlangen op rij.

Kjell Vanmaele (linksachter, KVC Wingene, 3 Am.)

© VDB

De linksachter, die in het tussenseizoen de overgang van Mandel naar Wingene, paste zich onmiddellijk aan aan het spelsysteem van trainer Paravizzini. De jeugdspeler van Club Brugge ontpopte zich meteen als certitude in derde amateurklasse.

Ruben Vanraefelghem (centrale verdediger, R. Knokke FC, 2 Am.)

© VDB

Centraal achterin de sterkhouder bij leider Knokke. Zijn mentaliteit en inzet maken naast zijn voetbalkwaliteiten een onmisbare pion voor de kustploeg.

Niels Coussement (centrale verdediger, KSKV Zwevezele, 2 Am.)

© VDB

Kwam in het seizoensbegin meer centraal te spelen en deed dit op deze positie zeer goed. Klimt na enige aanpassing aan de nieuwe reeks samen met zijn ploeggenoten stilaan naar boven in het klassement.

Jarne Jodts (rechtsachter, FC Gullegem, 2 Am.)

© VDB

De jeugdige rechtachter die zijn opleiding genoot bij Moeskroen , Waregem en KV Kortrijk speelde een voortreffelijke voorbereiding en veroverde zo een basisplaats. Zijn team kende een prima start en liep pas op speeldag 7 een eerste nederlaag op.

Nicholas Tamsin (centrale middenvelder, Mandel United, 2 Am.)

© BELGA

De motor van Mandel speelde een sterke eerste helft van de heenronde. Zijn vista, techniek en passing maken van hem een topper !

Victor Van de Wiele (centrale middenvelder, FC Gullegem, 2 Am.)

© VDB

Speelde centraal een aantal prima wedstrijden en zette dit nog eens extra in de verf met een aantal doelpunten. Zijn inzet en mentaliteit maken van hem een echte teamplayer.

Aaron Vanfleteren (aanvallende middenvelder, R. Knokke FC, 2 Am.)

© VDB

De draaischijf van de kustboys . Naast zijn prima traptechniek maken zijn infiltraties richting doel Aaron één van de beste spelers uit de tweede amateurreeks. Maar zijn seizoen zit er jammer genoeg (wellicht) op na een zware blessure.

Jeremie Cremers (linksvoor, RC Harelbeke, 2 Am.)

© VDB

Zowel op de linkerflank als op de rechterflank is deze Waalse speler een gesel vaar elke tegenstander. Kende net zoals zijn team een prima start en staan in de top van het klassement.

Cedric Betremieux (centrumspits, RC Harelbeke, 2 Am.)

© VDB

Deze 37-jarige sympathieke Fransman kwam in de voorbereiding de rangen van de ratten vervoegen en demonstreerde direct dat hij zijn torinstinct nog altijd heeft. Scoorde al een aantal belangrijke treffers voor zijn team en brengt ook de nodige ervaring bij.

Harry Hollevoet (rechtsvoor, SK Oostnieuwkerke, 3 Am.)

© VDB

Harry maakte de overstap van reeksgenoot Torhout en kende weinig aanpassingsproblemen. Onmiddellijk drukte hij zijn stempel en maakte hij zich belangrijk voor zijn ploeg. Met zijn kapbewegingen en prima voorzet is hij meermaals goed voor een assist.

Stem hier op jouw speler van de eerste periode uit het team (zie hieronder) dat geselecteerd werd door de EOTS-jury. Ondertussen is deze 30-jarige doelman een gevestigde waarde in het EOTS team van de maand. Hij kende met Mandel een goede competitiestart en een mooi bekeravontuur, maar slikte nu wel twee nederlangen op rij.De linksachter, die in het tussenseizoen de overgang van Mandel naar Wingene, paste zich onmiddellijk aan aan het spelsysteem van trainer Paravizzini. De jeugdspeler van Club Brugge ontpopte zich meteen als certitude in derde amateurklasse.Centraal achterin de sterkhouder bij leider Knokke. Zijn mentaliteit en inzet maken naast zijn voetbalkwaliteiten een onmisbare pion voor de kustploeg.Kwam in het seizoensbegin meer centraal te spelen en deed dit op deze positie zeer goed. Klimt na enige aanpassing aan de nieuwe reeks samen met zijn ploeggenoten stilaan naar boven in het klassement.De jeugdige rechtachter die zijn opleiding genoot bij Moeskroen , Waregem en KV Kortrijk speelde een voortreffelijke voorbereiding en veroverde zo een basisplaats. Zijn team kende een prima start en liep pas op speeldag 7 een eerste nederlaag op.De motor van Mandel speelde een sterke eerste helft van de heenronde. Zijn vista, techniek en passing maken van hem een topper !Speelde centraal een aantal prima wedstrijden en zette dit nog eens extra in de verf met een aantal doelpunten. Zijn inzet en mentaliteit maken van hem een echte teamplayer.De draaischijf van de kustboys . Naast zijn prima traptechniek maken zijn infiltraties richting doel Aaron één van de beste spelers uit de tweede amateurreeks. Maar zijn seizoen zit er jammer genoeg (wellicht) op na een zware blessure.Zowel op de linkerflank als op de rechterflank is deze Waalse speler een gesel vaar elke tegenstander. Kende net zoals zijn team een prima start en staan in de top van het klassement. Deze 37-jarige sympathieke Fransman kwam in de voorbereiding de rangen van de ratten vervoegen en demonstreerde direct dat hij zijn torinstinct nog altijd heeft. Scoorde al een aantal belangrijke treffers voor zijn team en brengt ook de nodige ervaring bij.Harry maakte de overstap van reeksgenoot Torhout en kende weinig aanpassingsproblemen. Onmiddellijk drukte hij zijn stempel en maakte hij zich belangrijk voor zijn ploeg. Met zijn kapbewegingen en prima voorzet is hij meermaals goed voor een assist.