Wel waren er bij de gele kaarten twee voor Vermeulen, zodat Wingene net als vorige week een kwartier met tien man verder moest. Ook pakte Van Roose zijn derde geel, zodat hij volgende wedstrijd moet missen. Het was dus een vrij pittige match. Positief is dan wel voor de bezoekers dat Lahousse heroptrad en dat zeer behoorlijk deed na lang blessureleed. Wingene nam de eerste en Wetteren de tweede helft voor zijn rekening. Dat leidde wel niet tot veel doelgevaar. Wetteren, tweede in de stand, belaagde wel doelman Verhulst, die een prima wedstrijd speelde na de rust en wel het puntje won voor zijn ploeg. In deze wedstrijd zonder doelpunten was het gelijkspel al bij al een juist resultaat waarmee Wingene best tevreden is.

(WD - foto Bart)

FC Wetteren - KVC Wingene: 0-0

KVC Wingene: Verhulst, Vermeulen, Lahousse, Van Fleteren, Demaitre, Lingier (82' Kissi), Flederick, Bruning, Van Roose, Vanthournhout, Brogniez (88' Wittesaele).

Wel waren er bij de gele kaarten twee voor Vermeulen, zodat Wingene net als vorige week een kwartier met tien man verder moest. Ook pakte Van Roose zijn derde geel, zodat hij volgende wedstrijd moet missen. Het was dus een vrij pittige match. Positief is dan wel voor de bezoekers dat Lahousse heroptrad en dat zeer behoorlijk deed na lang blessureleed. Wingene nam de eerste en Wetteren de tweede helft voor zijn rekening. Dat leidde wel niet tot veel doelgevaar. Wetteren, tweede in de stand, belaagde wel doelman Verhulst, die een prima wedstrijd speelde na de rust en wel het puntje won voor zijn ploeg. In deze wedstrijd zonder doelpunten was het gelijkspel al bij al een juist resultaat waarmee Wingene best tevreden is.(WD - foto Bart)FC Wetteren - KVC Wingene: 0-0KVC Wingene: Verhulst, Vermeulen, Lahousse, Van Fleteren, Demaitre, Lingier (82' Kissi), Flederick, Bruning, Van Roose, Vanthournhout, Brogniez (88' Wittesaele).