Westhoek wint gemakkelijk van SK Denderhoutem met 2-0

Tien minuten voor affluiten zag libero Florian Petitpretz de vrije ruimte en trapte van heel ver strak in doel. © VDB
Redactie KW

In een weinig aantrekkelijke wedstrijd was het klasseverschil bepalend voor de uitslag. De thuisploeg zette de Oost-Vlamingen vrij gemakkelijk opzij.

Rond het kwartier kreeg Westhoek een tweetal doelrijpe kansen. Cremers speelde zich goed vrij en zette voor, maar Mahieu besloot te zwak op doelman Matthijs. Kort daarop trapte dezelfde Cremers een hoekschop en verdediger Dedeygere kopte nipt over.

Denderhoutem voetbalde via Van Roy twee kansjes bij elkaar. Een eerste keer na een individueel nummertje waarbij hij te zwak besloot, een tweede keer was doelman Paepe vlugger bij de bal. Net voor de rust werd Dewilde voor de grote backlijn foutief gestopt en de vrije trap van Luckx strandde op het doelkader.

Na de rust maakte de thuisploeg wat meer tempo en dat resulteerde in twee doelpunten. Luckx zette mooi door op rechts en zijn voorzet werd door Diakho van dichtbij binnengetrapt. Tien minuten voor affluiten zag libero Petitpretz de vrije ruimte en trapte van heel ver strak in doel.

Zondag 13 september om 14 uur bekert Westhoek verder op het veld van Rochefort.

(EG)

Doelpunten: 51′ Diakho (1-0), 80′ Petitpretz (2-0).

KVK Westhoek: Paepe, Verkindere (63′ Kirilov), Petitpretz, Verhelst, Himpe (85′ Devolder), Mahieu, Dewilde (74′ Tanghe), Luckx, Diakho, Cremers en Dedeygere.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier