Wedstrijd Mandel United uitgesteld na coronabesmetting bij Dessel Sp.; beloften blijven in quarantaine

KFC Dessel Sport zette volgende boodschap op de clubwebsite.
Wouter Vander Stricht

Mandel United moet vanavond de verplaatsing naar Dessel niet maken. Gisteren kwam het bericht vanuit de Antwerpse Kempen dat een speler besmet is met Covid-19. De volgende wedstrijd van Mandel is komende zaterdag de thuismatch tegen KSV Roeselare, dat ook zijn wedstrijd zag uitgesteld worden. Maar dan om andere redenen. Bij Mandel United zitten ook 18 beloften in quarantaine nadat één speler positief testte.

Het bericht van het uitstellen van de wedstrijd bereikte trainer Kurt Berton pas gisteren rond de klok van 18 uur. “Zo’n uitstel is natuurlijk niet aangenaam. We zullen nu genoodzaakt zijn die wedstrijd midweeks te spelen. Een verre verplaatsing en mijn spelers moeten ook werken of studeren nog. Hopelijk houdt men daar toch rekening mee.”

Een midweekse verplaatsing naar Dessel is niet van de poes, meent trainer Kurt Berton.
Een midweekse verplaatsing naar Dessel is niet van de poes, meent trainer Kurt Berton.© VDB

Ondertussen is ook de beloftenploeg van Mandel United in quarantaine gegaan na een besmetting bij een speler. “Zij trainen apart, dat heeft geen invloed op het eerste elftal”, stipt Kurt Berton aan. 18 beloften zitten nu in quarantaine en ook zij zagen hun thuiswedstrijd tegen Dessel uitgesteld worden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier