“We waren te weinig aanwezig in de 16 van Moeskroen”

Doelman Mignolet had een vrij rustige avond, maar moest in de slotminuten nog uitpakken met een magistrale redding om Gnohéré van het winnende doelpunt te houden. © belga
Redactie KW

Ondanks een wanvertoning op het veld van Moeskroen was coach Clement relatief positief tijdens de persbabbel na de wedstrijd. Club Brugge moest tevreden zijn met een gelijkspel zonder doelpunten.

“Ik kan niks zeggen over de mentaliteit van mijn jongens. Ze hebben ervoor gestreden. We wonnen veel duels, zetten hoge druk en hadden veel balbezit. Maar we waren te weinig aanwezig in hun zestien. We misten dat beetje creativiteit om een gaatje te vinden in dat heel lage blok van Moeskroen,” aldus de coach.

Doelman Mignolet had een vrij rustige avond. Toch moest hij in de slotminuten nog uitpakken met een magistrale redding om Gnohéré van het winnende doelpunt te houden. “Er was maar één ploeg die wou voetballen,” aldus het sluitstuk. “Maar we zijn dat gewoon. Een hele wedstrijd lang vecht je tegen een muur. Het veld was ook niet super, maar dat is geen excuus. Je moet snel voetballen om een gaatje te vinden en dat verliep stroef. We hadden gehoopt op de drie punten, maar gezien de omstandigheden zat er niet veel meer in. Elke fout die wij maken, wordt gevaarlijk en op het einde konden we zelfs nog de match verliezen. Gelukkig kon ik die laatste bal nog pakken en houden we de 0. We kijken nu vooruit naar de belangrijke wedstrijd van woensdag tegen Zenit.”

(JT)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.