WDP Rollegem kan niet stunten tegen de leider, eerste zege voor Kortemark

Christof Decraene

De Rollegemnaren hadden in eerste nationale van het minivoetbal weinig in de pap te brokken bij leider Erwetegem. Ook Traiteur Neerhof Kortrijk verloor.

Erwetegem begon sterk en stond snel 4-1 voor, maar WDP milderde tot 5-3. Daarna stoomde de leider door en door het gelijkspel tussen Deftinge en Oudenaarde wordt het nu zelfs alleen leider. Traiteur Neerhof Kortrijk had voor eigen volk een goede zaak kunnen doen tegen Appels, maar verloor in extremis met 4-5. Kortrijk liep 2-0 uit, maar Appels remonteerde. In de slotact kwam Kortrijk op 4-4, maar Appels scoorde nog de winning goal. Daarna pakte Appels-doelman Kenny Ramon, ex-Rollegem, alles.

Beter nieuws was er voor KBC Kortemark, dat Nazareth klopte met mooie 10-5-cijfers. Meteen de eerste overwinning van het seizoen voor de West-Vlamingen, die nu zelfs over Sint-Gillis-Waas naar de voorlaatste plaats springen.

In tweede nationale geen wijzigingen aan de top waar leider Nollet Aalter met duidelijke 5-10 cijfers ging winnen bij Neerhof Kortrijk B. De topper tussen Cappuccino Waregem en Nederename werd met 7-5 door de West-Vlamingen gewonnen. MVV Waregem moest de derde plaats prijsgeven aan de buren nadat MVV niet voorbij Hard Labeur Nazareth B geraakte. MVV zag de bezoekers in de slotminuut nog langszij komen (7-7) en mogen blij zijn dat de Gentenaren daarna nog een cornerbal misten.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten