Na de stunt afgelopen zaterdag tegen de Noorse kampioen had Anderlecht tegen Linfield aan een punt genoeg om zeker te zijn van de volgende ronde. De paars-witte dames lieten er geen gras over groeien en via Laura Deloose konden ze bij de rust de kwalificatie al ruiken: 0-2.

Na de pauze scoorden de Noord-Ieren tegen, maar Jana Coryn zorgde snel weer voor een kloof van twee doelpunten. De Waregemse is nieuw bij Anderlecht: ze keerde na twee seizoenen terug uit Frankrijk om zich, na haar knieblessure vorig seizoen bij Lille, weer in de kijker te spelen. Coryn had wel twee keer kunnen en misschien moeten scoren, maar haar lobbal ging net naast.

Met Lowiese Seynhaeve telt Anderlecht nog een West-Vlaamse in de rangen, maar de doelvrouw bleef op de bank. Vrijdag weten de Anderlecht-ladies wie hun tegenstander wordt in de volgende ronde.

Na de stunt afgelopen zaterdag tegen de Noorse kampioen had Anderlecht tegen Linfield aan een punt genoeg om zeker te zijn van de volgende ronde. De paars-witte dames lieten er geen gras over groeien en via Laura Deloose konden ze bij de rust de kwalificatie al ruiken: 0-2. Na de pauze scoorden de Noord-Ieren tegen, maar Jana Coryn zorgde snel weer voor een kloof van twee doelpunten. De Waregemse is nieuw bij Anderlecht: ze keerde na twee seizoenen terug uit Frankrijk om zich, na haar knieblessure vorig seizoen bij Lille, weer in de kijker te spelen. Coryn had wel twee keer kunnen en misschien moeten scoren, maar haar lobbal ging net naast. Met Lowiese Seynhaeve telt Anderlecht nog een West-Vlaamse in de rangen, maar de doelvrouw bleef op de bank. Vrijdag weten de Anderlecht-ladies wie hun tegenstander wordt in de volgende ronde.