Waregems zaalvoetbalderby eindigt onbeslist

In het zaalvoetbalderby tussen Al Azhar Waregem en Eendracht Waregem is er geen winnaar uit de bus gekomen. Na een hoogstaand en aangenaam kijkstuk werd het 6-6.

Naim Amri opende na een korte studieronde de score voor de thuisploeg : 1-0. Lang bleef die voorsprong niet staan. Abdessamed Ahdach zette de bordjes één minuut later op gelijke hoogte. Diezelfde Ahdach bracht Eendracht halfweg de eerste helft op voorsprong. Al Azhar zette net voor de rust via Yurgu Filiz de bordjes terug in evenwicht.

De thuisploeg kwam het best uit de kleedkamer en het was Soufiane Kassmi die voor de 3-2 zorgde. Eendracht gaf zich echter nog niet gewonnen en Ati-alah Elbaz prikte even later de 3-3 tegen de netten. Toen Mohamed El Hajji voor de 4-3 en even later de 5-3 zorgde leek de wedstrijd gespeeld.

De bezoekers geloofden echter nog in hun kansen en gingen nog voluit met succes. Yassir Al Kachari zorgde voor de gelijkmaker : 5-5. Toen Abdessamed Ahdach de 5-6 op het bord knalde leek Eendracht de winst binnen te hebben, maar in de slotminuut was het de onvermijdelijke El Hajji die de eindstand op het bord zette : 6-6.