VV Koekelare wil in tweede provinciale starten

Jean-Pierre Mahu wordt de nieuwe voorzitter. (Foto Coghe) © Foto Coghe
Redactie KW

VV Koekelare, dat ontstaan is uit het huidige jeugdbestuur van SV en het hoofdbestuur van VK Koekelare, wil volgend seizoen in tweede provinciale aantreden.

Tweede provinciale is de reeks waar SV Koekelare dit seizoen in speelt. Met het stamnummer van SV op zak is dit best mogelijk. VV Koekelare, dat in rood-zwart zal spelen, zal de hoofdwedstrijden afwerken op het huidige terrein van SV Koekelare.

Jean-Pierre Mahu, voorzitter van VK Koekelare, wordt voorzitter van de fusieploeg. Hij wordt geassisteerd door ondervoorzitters Steve Baert en Philip Verslyppe. Els Verhelst wordt gerechtigd correspondent en Chris Metsu penningmeester. Marc Beke verricht het secretariaatswerk. Steve Desruelles wordt jeugdcoördinator. Andere bestuursleden zijn onder meer Kristof Vanmassenhove en Pieter Doom, de verantwoordelijke van het damesvoetbal.

Jeugdbestuur

Er is niet alleen het hoofdbestuur, maar ook een jeugdbestuur. Daarin vinden wij de verantwoordelijken van het huidige SV jeugdbestuur terug : Jean-Pierre Dugardin, Pascal Sioen, Steve Baert, Els Verhelst… (RW)