Trainer Essevee-dames Angelo Gaytant wordt assistent bij KAA Gent Ladies

© GF
Redactie KW

De huidige eerste trainer van de dames van Zulte Waregem wordt volgend seizoen assistent bij KAA Gent Ladies. Na dertien seizoenen actief geweest te zijn bij Essevee, verlaat Angelo Gaytant (35) zijn vertrouwde omgeving.

KAA Gent Ladies zal er de volgende drie seizoenen volledig anders uitzien op trainersvlak. De nieuwe hoofdcoach wordt Jorn Van Ginderdeuren en de assistent wordt Angelo Gaytant. Die laatste is momenteel trainer bij de eerste ploeg van de dames van Zulte Waregem. Zijn vervanger aan de Gaverbeek is al gekend. Dat wordt Kenny Engels.

“Ik kende dertien fantastische jaren bij Zulte Waregem waarbij ik veel vrienden heb leren kennen , speelsters en vooral de club heb zien groeien tot de hoogste klasse van het damesvoetbal”, aldus Gaytant.

19 maart

“Dankzij deze club ben ik gekomen wie ik ben en heb ik samen met mijn stafleden doorheen die dertien jaar hard werk geleverd op en naast het veld. Na dertien jaar is het tijd om afscheid te nemen en een nieuwe weg in te slaan om mezelf als coach verder te ontwikkelen.”

De dames van Gent komen uit in dezelfde reeks als die van Essevee. Beide ploegen spelen op 19 maart en 27 april tegen elkaar in de Relegation groep van de Superleague.

(EC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.