SV Zulte Waregem wint van Charerloi met 0-2

Tijdens de Super League play-off bij de dames won SV Zulte Waregem overtuigend van Charleroi.

T1 Angelo Gaytant was afwezig. Een familielid raakte met corona besmet, zodat Gaytant thuisarrest kreeg. T2 Steven Camelbeke was in Charleroi de interim-trainer van dienst.

Na een eerste helft met wisselende kansen kreeg SVZW in het begin van de tweede helft een uitstekende uitgangspositie. De aan de rust ingevallen De Frére bereikte na een degelijke actie Vervacke, die de rode loper uitrolde voor Buyle (47’). Ze trapte de bal beheerst tegen de netten (0-1). De bezoeksters gingen op zoek naar meer veiligheid. Zo kon een tweede doelpunt niet uitblijven. Scherrens (64’) verdubbelde de voorsprong (0-2). Essevee gaf de voorsprong niet meer uit de handen. (RMN)