Vroeg doelpunt volstaat voor Winkel Sport tegen Menen

Vreugde bij Winkel Sport na de snelle openingstreffer. © MPM
Redactie KW

Winkel had tegen de bezoekers uit Menen aan een vroeg doelpunt van Voskanian genoeg om de drie punten thuis te houden.

Meteen na de aftrap benutte de vrijstaande Voskanian een afvallende bal om van op afstand zijn kans te wagen, en met succes. Menen moest even slikken, maar kwam op het kwartier toch dreigen met een kopstoot van Mahieu die over ging. Aan de overkant mikte Bostoen van op de rechterflank in het zijnet. Menen moest in het veldspel niet onderdoen voor Winkel, maar kon te weinig creëren. Net voor de rust liet De Rechter, na een voorzet van Mahau, de kans op een 2-0 voorsprong liggen.

In de tweede helft waren de doelrijpe kansen op één hand te tellen. Vanaudenaerde bediende nog eens De Rechter die naast kopte. Een kwartier voor tijd kwam Menen nog opzetten, maar Cardon, ex-Winkel, schoot de mooie kans naast. Winkel moest het doen zonder de gekwetsten Lutun en Yde en dat scheelde een flinke slok op een borrel.

WINKEL: Dhoest, Gillis, Velghe, Reuse, Vanaudenaerde, Verhooghe, Voskanian, Bostoen, Sucaet, Vanthournout, Vanfleteren, Mahau (Khiter), De Rechter (Gillis).

MENEN: Carron, Geldhof, Claeys, Ribeiro, Mahieu, Fiston, Vanaudenaerde, Schotte, Peers, Simoës, Sennesael, Verbrugghe, Meulenyzer, Cardon, Santelé,

DOELPUNT: 1′ Voskanian 1-0.

(Fonzie)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.