Jesse bevestigt het nieuws dat er een gerechtelijk onderzoek loopt naar H.H., nadat vorige week aan het licht kwam dat hij geld van de club zou verduisterd hebben. "Verdere details kan ik niet prijsgeven, de politie is bezig met een onderzoek", vertelt de gerechtigd correspondent van GSV.

Ondertussen is Jesse de nieuwe voorzitter van Voormezele. "De clubleden schoven mij naar voor. Het is niet evident om als 18-jarige een club te leiden, maar ik zie het volledig zitten. Ik voel mij dan ook gesteund door de ganse GSV-familie. De club is na het verdwijnen van onze vorige voorzitter, lang niet dood", benadrukt Jesse, die al een drietal jaar in het bestuur zit van de club. "Ik was al gerechtigd correspondent en vorig jaar ook even jeugdcoördinator. Ik ken ondertussen wel al het reilen en zeilen van de club."

(AP)

Jesse bevestigt het nieuws dat er een gerechtelijk onderzoek loopt naar H.H., nadat vorige week aan het licht kwam dat hij geld van de club zou verduisterd hebben. "Verdere details kan ik niet prijsgeven, de politie is bezig met een onderzoek", vertelt de gerechtigd correspondent van GSV.Ondertussen is Jesse de nieuwe voorzitter van Voormezele. "De clubleden schoven mij naar voor. Het is niet evident om als 18-jarige een club te leiden, maar ik zie het volledig zitten. Ik voel mij dan ook gesteund door de ganse GSV-familie. De club is na het verdwijnen van onze vorige voorzitter, lang niet dood", benadrukt Jesse, die al een drietal jaar in het bestuur zit van de club. "Ik was al gerechtigd correspondent en vorig jaar ook even jeugdcoördinator. Ik ken ondertussen wel al het reilen en zeilen van de club."(AP)