Voor KVC Wingene eindigt de eindronde in Houtvenne

© (Foto VDB)

KVC moest met een noodploeg aantreden, op een allesbehalve ideaal speelveld.

James Lahousse was er niet bij want hij brak zijn voet in de laatste minuut van de vorige wedstrijd. Ook Yoerie Flederick moest verstek geven want hij liep een blessure op tijdens de donderdagtraining en Jeremy Brogniez was geschorst. Wingene begon goed aan de wedstrijd en zag de kopbal van Aaron Bruning op de lat uiteenspatten. Bij de daarop volgende counter kon Maxim Put doelman Dimitri Verhulst met een lob vloeren. Zo werd de rust met 1-0 ingegaan. De tweede helft waren de bezoekers duidelijk de betere ploeg en over de hele wedstrijd gezien was dat ook zo. Ze creëerden kansen maar de doeltreffendheid was er niet en sommige kansen werden de nek omgewrongen. Zo komt onverdiend een einde aan de droom van de club, promoveren naar tweede amateur kan niet meer.