Voetbalclub Winkel wacht nog steeds op eerste zege

“Tegen Patro Eisden Maasmechelen moet het gebeuren. De eerste zege zit er aan te komen”, hoopten de rood-zwarten. Maar Winkel moest zich met een 1-1 gelijkspel tevreden stellen.

De start van de thuisploeg mocht er nochtans wezen. Na amper zes minuten gaf Deschilder de bezoekende doelman het nakijken. Even later verdubbelde diezelfde Deschilder bijna de score. En plots ging de Winkelse motor aan het sputteren. De thuisploeg straalde weinig lef uit, hield het voortdurend bij de bal zonder risico rondtikken in de breedte. Kansen vielen er nog nauwelijks te noteren. En ook de bezoekers bleven aanvallend ondermaats. Tot net voor de rust de gelijkmaker zomaar uit de lucht viel.

Ook in de tweede helft bleef Winkel ondermaats presteren. Kansen waren niet meer aan de thuisploeg besteed. Gelukkig liep ook Eisen Maasmechelen niet over van aanvallende kwaliteiten, waardoor de score op 1-1 bleef steken. Komende zaterdag trekt Winkel naar La Louvière dat zonet met 1-2 ging winnen op Dender. Hopelijk vinden de rood-zwarten hun voetballende kwaliteiten van vorig seizoen terug en pakken ze die eerste broodnodige zege. (AV)