Vlotte 5-2 zege van KSKV Zwevezele tegen KSC Dikkelvenne

De thuisaanhang mocht reeds vroeg juichen toen Marmitte centraal doorzette, doelman Van Goethem te vlug af was en reeds in minuut twee de 1-0 op het bord zette.

(archiefbeeld) © VDB

De bezoekers wilden die voorsprong ongedaan maken door kansen bijeen te spelen, maar vergaten die af te werken. Na een half uur rondde Vandendriessche een collectieve aanval succesvol af. Van Heuverzwyn deed daarna ook zijn duit in het zakje en KSKV dacht de rust met 3-0 in te gaan. Dat was echter zonder Dikkelvenne gerekend want Panneel milderde na een geharrewar voor het doel van Zwevezele tot 3-1.

De bezoekers kwamen het best uit de kleedkamer. Depaepe redde de meubelen voor Zwevezele en blesseerde zich daarbij. De thuisdoelman kon na verzorging opnieuw onder de lat plaats nemen. Daarop herstelde de thuisploeg het evenwicht en liep met doelpunten van nogmaals Marmitte en Vandendriessche uit tot 5-1. Bezoeker Vercauteren buitte een onoplettendheid in de plaatselijke verdediging uit om de eindstand vast te leggen. Een vlotte zege voor KSKV zonder echt schitterend te spelen, maar wel de kansen af te maken.

(WD)

KSKV Zwevezele – KSC Dikkelvenne: 5-2.

KSKV Zwevezele: Depaepe, Bataille, Coussement, Verzele, Emmaneel, Provoost, De Smet (46′ Simoës), Marmitte, Vandendriessche, Van Heuverzwyn, De Rock.

Doelpunten: 2′ Marmitte: 1-0, 30′ Vandendriessche 2-0, 35′ Van Heuverzwyn 3-0, 41′ Panneel 3-1, 60′ Marmitte 4-1, 65′ Vandendriessche 5-1, 76′ Vercauteren 5-2.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.