Vlamertinge loopt in slotfase tegen zure nederlaag aan

Kevin Pequeux van Vlamertinge aan de haal met de bal voor Michael Kissi van Dikkelvenne. © VDB

KSK Vlamertinge heeft de eerste thuiswedstrijd in het nationaal voetbal met 1-2 verloren van Dikkelvenne.

Vlamertinge pakte de wedstrijd van bij de start in handen maar tot echte kansen kwamen er niet. Ook Dikkelvenne kon niet meteen gevaar creëren zodat er gerust werd met 0-0. Na 61 minuten klom Vlamertinge dan wel op voorsprong. Op een voorzet van Kevin Pecqueux scoorde nieuwkomer Michel Ternest. Vlamertinge ging meteen op zoek naar een geruststellend tweede doelpunt maar zag een vrije trap van Yannick Cannaert op de lat afketsen.

Met nog negen minuten te spelen kreeg ook Dikkelvenne een vrije trap, die via het been van Vlamertingenaar Michiel Logie wel het doel in ging. In de toegevoegde tijd scoorde Dikkelvenne nog een tweede keer. Een late opdoffer voor Vlamertinge.