VK Langemark-Poelkapelle houdt troepenschouw

Redactie KW

Dit weekend stelde vierdeprovincialer VK Langemark-Poelkapelle de nieuwkomers voor in de kantine. Een van hen is Nathan Nolf, een 21-jarige keeper uit deelgemeente Sint-Juliaan. Hij komt over van SK Elverdinge, waar hij vorig seizoen doublure was van de ervaren Tim De Bakker.

Nathan Nolf woonde vroeger een tijdje in Langemark. “Ik genoot een deel van mijn jeugdopleiding bij Langemark en kon te voet naar het veld”, vertelt Nathan. “Toen we naar Sint-Juliaan verhuisden, koos ik voor SC Zonnebeke.”

Nathan ging twee jaar geleden naar SK Elverdinge. Zijn eerste seizoen begon sterk, maar eindigde in mineur met een akelige elleboogbreuk. Vorig seizoen kon hij na een lange revalidatie zijn plaats onder de lat niet opnieuw innemen. “Ik hoop om komend seizoen opnieuw eerste doelman te zijn. Met Ward Alleman heb ik een sterke concullega. We zullen elkaar scherp houden, aan trainer Maarten Beele om de knoop door te hakken.”

Nathan heeft met zijn nieuwe club eindrondeambities. “We hebben de kwaliteiten in huis met veel talent uit eigen streek. Alleen wordt het wat afwachten hoe sterk de tegenstand zal zijn. Vorig seizoen speelden we in de Westhoekreeks, nu ontmoeten we vooral ploegen uit de regio Westkust. Als we onze ambitie waarmaken, kunnen we van een geslaagd seizoen spreken.” (AP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier