VK Dadizele versterkt zich met Romain Haghedooren

© VDB
Redactie KW

De voormalige profvoetballer gaat volgend seizoen aan de slag bij de ambitieuze tweedeprovincialer.

Tweedeprovincialer VK Dadizele A is duidelijk ambitieus. Voor volgend seizoen haalde het al elf nieuwkomers binnen, met toch wel enkele opvallende namen. Zo komt de Meulebeekse topschutter Jari Bourgeois, tekende de Wervikse goalie Christophe Descamps en verder komt ook het viertal Sep Demeyere, Dylan Debrouwere, Desley Seys en Charly Allard over van WS Lauwe.

De meest spraakmakende is echter de komst van Romain Haghedooren van Torhout KM. Haghedooren, afkomstig van Komen-Waasten, kwam eerder al uit bij Moeskroen, OH Leuven, Brussels, KSV Roeselare, Winkel Sport en laatst bij KM Torhout. Nu gaat hij dus voor het eerst in zijn carrière in het provinciaal voetbal aan de slag. Er zijn ook al acht vertrekkers.

Nieuwe coach B-ploeg

Ondertussen raakte ook bekend dat het tweede elftal van VK Dadizele in vierde provinciale blijft bestaan. Vanaf volgend seizoen krijgt het wel een nieuwe hoofdcoach met Frederic Lazou, die enkele weken geleden nog aan de deur gezet werd bij Sparta Kruiseke. Tot het einde van deze campagne blijft Matthias Vanmaelsaeke aan het sportieve roer bij de B-ploeg.

(SBR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.